I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kompanija Gomex na sajmu turizma u Beogradu

Beogradski sajam krajem februara svake godine na nekoliko dana postaje „svet u malom“ ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada „običnih“ posetilaca.

Neko traži poslovne partnere, neko turističke aranžmane. Svakako, svi su tu i na jednom mestu predstavljaju se turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije i još mnogo toga. Naravno, ovde je reč o sajmu turizma u Beogradu.

Ove godine svoju ponudu predstavila je i Turistička organizacija grada Zrenjanina, uz podršku kompanije Gomex i drugih partnera.

Ovo je bila dobra prilika da naša kompanija posetioce Sajma turizma upozna sa robnom markom vina „Šešir nakrivi“ i loyalty programom „Selektor popusta“ za sve postojeće i buduće korisnike Gomex-ove Kasice Brojalice, poručili su iz kompanije Gomex.

Široka ponuda na zrenjaninskom štandu

Na štandu Turističke organizacije grada Zrenjanina predstavljena je kompletna turistička ponuda grada na Begeju, a sve pod sloganom „Skoči u Zrenjanin“. Iz samog slogana dalo se naslutiti da je poziv uputila Ivana Španović, proslavljena atletičarka, koja je putem video-poruke prvog dana Sajma pozvala sve da posete njen rodni grad, „skoče“ u njega i dobro se provedu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Poziv posetiocima da dođu u Zrenjanin uputili su tamburaši i Milenko Pavlov, glumac rodom iz Zrenjanina, ali i Dragan Bjelogrlić, glumac i producent serije „Senke nad Balkanom“ čije je snimanje u toku i gde se kao partner u produkciji pojavljuje kompanija Gomex.

Inače, ovogodišnji Sajam turizma, koji je trajao od 23. do 26. februara, posetilo je oko 70.000 posetilaca koji su mogli da pogledaju ponude više od 1000 različitih turističkih agencija, organizacija, saveza i slično.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh