I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kompanija Gomex vodila Zrenjanince na Sajam knjiga u Beogradu

Nastavljajući misiju približavanja kulturnih dešavanja Zrenjanincima, kompanija GOMEX u saradnji sa lokalnim „Klik“ radijom i ove godine organizovala je odlazak na Sajam knjiga u Beogradu.

Svi oni koji su pokazali znanje i tačno odgovorili na pitanja postavljena u programu radio „Klika“ dobili su kao nagradu put i ulaznicu na jedan od najposećenijih sajamskih događaja u Srbiji.

Kao i prethodnih, i ove godine je ka Beogradu krenuo pun autobus ljubitelja pisane reči, koji su uz prigodne pakete GOMEX-a i u dobrom raspoloženju, proveli lep i sunčan subotnji dan uživajući u odličnom izboru knjiga i publikacija koje je ponudio 62. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu.

Počasni gosti sajma knjiga: Nemačka, Austrija, Švajcarska i Lihtenštajn

Ovogodišnji počasni gosti Sajma knjiga, čiji je slogan bio „Ključ je u knjigama“, bili su Nemačka, Austrija, Švajcarska i Lihtenštajn. Tradicionalna „Otvorena knjiga Sajma“ predata je ambasadoru Kraljevine Maroko koji će sledeće godine predstaviti književnost ove države na 63. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh