I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Gomex Total proslavio svoj prvi rođendan u Šapcu

Brojnim akcijama, popustima, promocijama i degustacijama, u nedelju, 8. oktobra obeležen je prvi rođendan najvećeg maloprodajnog objekta u GOMEX-ovom sistemu – Supermarketa ˝Total˝ u Šapcu.

Supermarket je tog dana svojim potrošačima ponudio brojne artikle po „totalno“ niskim cenama „rame uz rame“ sa onim proizvodima koji su na redovnom stanju Gomex marketa.

Mnoštvo promocija na proslavi ˝Totalovog˝ prvog rođendana

Više od dvadeset dobavljača radilo je promocije na pultovima koji su bili raspoređeni širom objekta, pa je bilo prilike i da se degustiraju kvalitetni suhomesnati i pekarski proizvodi, sirevi, torte, sokovi, kafe i još mnogo drugih proizvoda.

Rođendansko slavlje uveličali su neizostavni animatori i zabavljači dece. Najmlađi posetioci šabačkog Totala tako su imali priliku da se druže sa popularnim strip junakom Spajdermenom, klovnom i mađioničarem, kao i da „srede“ svoje lice u mini ˝facepainting˝ radionici.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Tačno u podne, upravo uz pomoć najmlađih, ugasili smo tu prvu svećicu na velikoj rođendanskoj torti uz neizostavnu pesmicu „Srećan rođendan“ koju su uglas pevali i potrošači i zaposleni u Totalu. Druženje i dobro raspoloženje potrajalo je do kasnih popodnevnih sati, na obostrano zadovoljstvo, poručili su ispred Gomex-a.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh