I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„Gomex“ proširuje maloprodajnu mrežu – novi objekat u Uzdinu

 Šireći mrežu maloprodajnih objekata kompanija „Gomex“ ove nedelje otvorila je nov maloprodajni objekat u mestu Uzdin. Time je ovo slikovito mesto u Banatu  postalo još jedna tačka na mapi naše zemlje gde je Gomex započeo poslovanje.

U petak, 6. decembra, u 9 časova, zvanično su otvorena vrata novog maloprodajnog objekta na adresi Trg Oslobođenja 2 u Uzdinu, a otvaranje je obeležilo veliko interesovanje građana.

Minimarket ima ukupnu površinu od  159 m2, od kojih je 112 kvadrata rezervisano za prodajni prostor. Objekat je uređen po Gomex standardima, opremljen mesaricom i mlekaricom, kao i odeljkom za voće i povrće.

U novom objektu koji će za potrošače biti otvoren radnim danima i subotom od 7:00 do 20:45, a nedeljom od 7 do 13:00, zaposleno je 5 novih radnika. Oni su prethodno prošli obuku u Gomex-ovom Trening centru i u narednom periodu biće zaduženi za kvalitet usluge i zadovoljstvo potrošača u Uzdinu.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Novootvoreni objekat poslovaće pod imenom „UZDIN“.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh