I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Gomex

Gomex na prvom zrenjaninskom polumaratonu

Gotovo 600 takmičara na Prvom zrenjaninskom polumaratonu poslalo je u nedelju, 06. novembra u svet predivnu sliku grada na Begeju. Ideja nekoliko mladih entuzijasta zrenjaninskog Atletsko-rekreativnog kluba Petrovgrad tako je na najlepši način prešla sa reči u delo.

maraton-2

-Oko godinu dana prošlo je od ideje za ovakvim događajem, a poslednjih 6 meseci su tekle intenzivne pripreme da bi sve proteklo kako treba. Pozivu organizatora da pruži podršku ovom veoma značajnom sportskom događaju odazvala se i naša kompanija, poručili su iz Gomexa.

Ljubitelji trčanja su došli iz cele Srbije, a internacionalni karakter polumaratonu dali su gosti iz Hrvatske, BiH, Španije i Rusije. Tačno u 11.10h ispred Gradske kuće je dat znak za početak Trke zadovoljstva" na 7 kilometara kao i polumaratona na 21,4 km.

maraton-1

U polumaratonskoj trci slavio je Nenad Živković iz Kruševca vremenom 1 sat i 15 minuta, drugi je bio Igor Stanojević iz Prokuplja, dok je treći kroz cilj prošao Josip Major iz Sombora. Kod dama deonicu od 21,4 km najbrže je pretrčala Novosađanka Aleksandra Burkanović vremenom 1 sat i 29 minuta, druga je bila Zrenjaninka Biljana Bursać a treća Zorica Kulić iz Sombora.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U Trci zadovoljstva slavio je Aleksandar Adžić iz Beograda dok je kod dama najbrža bila Gizela Šerić iz Odžaka. Ovu manifestaciju svojim učešćem uveličali su i pripadnici Vojske Srbije, njih šesnaestoro, predvođeni brigadnim generalom Željkom Petrovićem, koji su trčali u čast svog poginulog kolege Spasoja Miloševića.

Svi učesnici nagrađeni vrednim nagradama

Svi koji su trčali dobili su na cilju medalje, a najboljima su pripali pehari i vredne nagrade.

maraton-3

-Među darodavcima je bila i naša kompanija, a GOMEX je nagradio učesnike Trke zadovoljstva. Trkači imaju samo reči hvale za organizatore i građane Zrenjanina koji su im pružali podršku tokom trajanja takmičenja, poručili su iz kompanije Gomex.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh