I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Gomex i „Vesela družina“podelili paketiće deci

Kako bi ulepšali praznike deci, kompanija Gomex podržala je još niz lepih akcija u našem gradu ali i gradovima u kojima posluje.  

Uz saradnju sa Crvenim krstom Plandište, Gomex je podelio paketiće za svu dobru decu uzrasta do 10 dogina sa teritorije opštine Plandište

 Želja Gomex-a da deci sa teritorije opštine Plandište ulepša ove novogodišnje praznike u potpunosti je ostvarena zahvaljujući uspešnoj saradnji sa ljudima dobre volje i volonterima plandištanskog Crvenog krsta, poručuju iz kompanije Gomex.

Vesela družina Deda Mraza je tokom podele paketića obišla Banatski Sokolac, Miletićevo, Markovićevo, Dužine, Stari Lec, Hajdučicu, Veliku Gredu, Jermenovce, Barice, Veliki Gaj, Kupinik, Margitu i Plandište.

 

Uz prigodnu predstavu i druženje sa Deda Mrazom, deci u ovim mestima podeljeni su novogodišnji paketići, bilo je i neizbežnog fotografisanja sa najpopularnijim dedom na svetu, pregršt obećanja mališana da će u 2017. godini biti još bolji i marljiviji, a ni recitacija i pesmica nije nedostajalo.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh