I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

GOMEX počinje sa naplatom plastičnih kesa, besplatni cegeri za korisnike Kasice Brojalice

Svaka osoba u Srbiji u proseku godišnje potroši po 300 plastičnih kesa, a kako bi se ova neslavna statistika popravila, Ministarstvo ekologije i zaštite životne sredine je predložilo ukidanje upotrebe besplatnih tankih plastičnih kesa i uvođenje naplate onih koje su biorazgradive.

Kompanija GOMEX počeće od ponedeljka, 16. jula sa naplatom plastičnih, biorazgradivih kesa u svim prodavnicama u sistemu. Cena jedne kese iznosiće dva dinara.

Biorazgradiva folija od kojih se proizvode nove, biorazgradive kese razgrađuje se bez emitovanja metana i bez prisustva mikroorganizama, što znači da se ona sama pretvara u đubrivo. Sa ekološke tačke gledišta i sa tačke gledišta zaštite životne sredine, ovo je veoma značajan podatak.

Važno je napomenuti da će već od 6. jula početi  deljenje unikatnih GOMEX cegera za kupovinu. Za sve korisnike Kasice Brojalice, uz prvu kupovinu preko 1.000 dinara sa loyalty karticom, obezbedili smo poklon u vidu platnene torbe-cegera, a vlasnik svake loyalty kartice može dobiti po jednu torbu. Akcija traje do isteka zaliha.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 

Na ovaj način, naša kompanija pridružiće se i drugim trgovačkim lancima u regionu koji na ovaj način žele da podrže inicijativu za smanjenjem upotrebe „klasičnih” plastičnih kesa koje su ekološki neprihvatljive za okolinu u kojoj živimo. Mislimo da je to dobar način da sugerišemo našim potrošačima da sa sobom nose platnenu torbu i tako daju svoj doprinos zaštiti okoline.  Zaposleni u našim radnjama nam prenose svakodnevna iskustva i ohrabrujuće podatke da je zapravo sve više onih koji dolaze u kupovinu sa cegerom. To je ono što želimo da postignemo i u GOMEX-u – poručuju iz ove kompanije.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh