I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Dežurnim predškolskim ustanovama donirani paketići

Zrenjaninska kompanija Gomex danas je novogodišnjim paketićima obradovala mališane u „Leptiriću“, jednom od dežurnih vrtića u gradu.

Reč je o tradicionalnoj saradnji te kompanije i Predškolske ustanove, koja je danas potvrđena na najlepši način.

-Ovo je još jedan od načina da Gomex kao visoko društveno odgovorna kompanija pokaže koliko joj je stalo da klinci i klinceze u zrenjaninskim vrtićima još lepše dočekaju praznike, a saradnja između Predškolske ustanove i naše kompanije svakako ima uzlaznu putanju i nastaviće se i u 2017. godini, poručio je Nedeljko Golušin, marketing menadžer te kompanije.

Mališani otvarali paketiće sa osmehom na licu

Otvaranje poklona i iznenađenja, predtsvaljaju najvećee dečije radosti, a takva se atmosfera mogla videti i danas u „Leptiriću“.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

-Kad god smo se obratili za pomoć kompaniji Gomex, uvek su nam izlazili u susret sa željom da zajedno poboljšamo uslove za boravak dece u zrenjaninskim vrtićima. Mi se ovom prilikom zahvljujemo društveno odgovornoj kompaniji, i želimo i njima, i mališanima, roditeljima, a i svima ostalima, srećne predstojeće praznike i puno zdravlja, sreće i uspeha u narednoj godini, izjavio je za naš portal Vladimir Petrović, direktor Predškolske ustanove.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh