I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Gomex

„Gomex“ otvorio prvi objekat u Beogradu

Kompanija Gomex otpočela je ovih dana širenje mreže na teritoriju Beograda.

Objekat „Filmski Grad“ u istoimenom beogradskom naselju, u opštini Čukarica, otvoren je u petak, 17. jula.

Brojni budući potrošači okupili su se ispred oba ulaza u objekat gotovo sat vremena pre zvaničnog otvaranja, potvrđujući na taj način veliko interesovanje za našu ponudu i asortiman.

gomex-beograd2

– Objekat „Filmski Grad“ nalazi se na adresi Ilije Stojadinovića 18-20 i prostire se na 400 kvadrata prodajnog prostora. Asortimanski spada u A kategoriju i u svakom trenutku potrošačima nudi oko 5000 različitih proizvoda. Posebno interesovanje prvih kupaca bilo je usmereno ka našim robnim markama i izuzetnoj ponudi mesa iz Gomexovog Rashladno-distributivnog centra u Zrenjaninu, kao i uvek svežem voću i povrću koje distribuiraju naši saradnici iz „Carske Bašte“. U radnji postoje tri kase, a za brzu i ljubaznu uslugu brine se 18 novozaposlenih radnika, koji su prošli obuku u Gomexovom Trening centru, navode i ovoj trgovinskoj kompaniji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Celokupna oprema, od polica do rashladnih vitrina, zadovoljava najviše standarde koji prate otvaranje novih objekata. Ovo je drugi objekat u mreži, nakon „Evrope“ u Novom Sadu, čija je unutrašnjost brendirana novim, kvalitetnijim i potrošaču pristupačnijim grafičkim rešenjima.

gomex-beograd

gomex-beograd4

gomex-beograd1
gomex-beograd3

 

– Otvaranjem objekta „Filmski Grad“ započela je i realizacija ranije najavljenog plana kojim se predviđa da do kraja kalendarske godine u glavnom gradu Gomex bude prisutan sa desetak maloprodajnih objekata, kažu u kompaniji.

Objekat „Filmski Grad“ radi radnim danima i nedeljom od 6,30 do 22 sata.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh