I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Gomex

„Gomex“ otvorio prvi objekat u Beogradu

Kompanija Gomex otpočela je ovih dana širenje mreže na teritoriju Beograda.

Objekat „Filmski Grad“ u istoimenom beogradskom naselju, u opštini Čukarica, otvoren je u petak, 17. jula.

Brojni budući potrošači okupili su se ispred oba ulaza u objekat gotovo sat vremena pre zvaničnog otvaranja, potvrđujući na taj način veliko interesovanje za našu ponudu i asortiman.

gomex-beograd2

– Objekat „Filmski Grad“ nalazi se na adresi Ilije Stojadinovića 18-20 i prostire se na 400 kvadrata prodajnog prostora. Asortimanski spada u A kategoriju i u svakom trenutku potrošačima nudi oko 5000 različitih proizvoda. Posebno interesovanje prvih kupaca bilo je usmereno ka našim robnim markama i izuzetnoj ponudi mesa iz Gomexovog Rashladno-distributivnog centra u Zrenjaninu, kao i uvek svežem voću i povrću koje distribuiraju naši saradnici iz „Carske Bašte“. U radnji postoje tri kase, a za brzu i ljubaznu uslugu brine se 18 novozaposlenih radnika, koji su prošli obuku u Gomexovom Trening centru, navode i ovoj trgovinskoj kompaniji.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Celokupna oprema, od polica do rashladnih vitrina, zadovoljava najviše standarde koji prate otvaranje novih objekata. Ovo je drugi objekat u mreži, nakon „Evrope“ u Novom Sadu, čija je unutrašnjost brendirana novim, kvalitetnijim i potrošaču pristupačnijim grafičkim rešenjima.

gomex-beograd

gomex-beograd4

gomex-beograd1
gomex-beograd3

 

– Otvaranjem objekta „Filmski Grad“ započela je i realizacija ranije najavljenog plana kojim se predviđa da do kraja kalendarske godine u glavnom gradu Gomex bude prisutan sa desetak maloprodajnih objekata, kažu u kompaniji.

Objekat „Filmski Grad“ radi radnim danima i nedeljom od 6,30 do 22 sata.

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh