I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Gomex

„Gomex“ otvara 100-ti maloprodajni objekat

Kompanija „Gomex“ će u petak 13. septembra u 8h, svečano otvoriti svoj 100-ti maloprodajni objekat, a 15-ti na teritoriji grada Zrenjanina. Objekat se nalazi u naselju Nova Kolonija u ulici 9, maja bb.

Gomex nova kolonija zrenjanin

U maloprodajnom objektu će u ponudi biti blizu 3500 artikala robe široke potrošnje, koji će svakodnevno biti dostupni potrošačima. Otvaranjem objekta Gomex je obezbedio radno mesto za 8 trgovaca, koji će se brinuti za profesionalnu uslugu u objektu.

Prodajni prostor se prostire na oko 130m2, a radno vreme je svakim danom od 06:30 do 21:00, sem nedeljom kada će objekat biti otvoren od 07:00 do 13:00.

U objektu se nalazi i deo sa mini pijacom sa svežim voćem i povrćem, pekara i mesara sa svežim mesom pakovanim u zaštitnu atmosferu tj. MAP pakovanju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Otvaranjem ovog objekta kompanija „Gomex“ će potrošačima predstaviti svoj novi vizuelni identitet po kojem će biti prepoznatljiva u narednom periodu.

Za prve kupce, Gomex je pripremio poklone, kao i odlične akcijske cene.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh