I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Gomex

Gomex na Inocoopu upoznao potrošače sa novinama

Međunarodni sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva „Inocoop 2016“, 17. po redu, otvoren je juče u Hali sportova „Medison“ u Zrenjaninu i trajaće do subote, 27. avgusta.

Već duži niz godina, deo ove značajne sajamske priredbe je i kompanija Gomex.

gomex

-Kao lider u oblasti trgovine na teritoriji Vojvodine i Mačve, naša kompanija predstavlja pouzdanog partnera Sajma Inocoop, manifestacije koja promoviše upravo preduzetnički duh. Ovo je ujedno bila i dobra prilika da posetioce sajma, kao i naše potrošače upoznamo sa novim, unapređenim portalom za korišćenje Kasice Brojalice, loyalty programa kompanije Gomex, kažu na štandu ove kompanije.

U godini preduzetništva, najveći regionalni privredni sajam posvećen je afirmaciji i daljem jačanju preduzetništva – pokretaču i nosiocu privrednog razvoja. Na ovogodišnjoj sajamskoj manifestaciji okupio se veliki broj preduzetnika, preduzeća, banaka, fondova, investitora i drugih poslovnih ljudi iz zemlje i inostranstva, koji imaju dobru priliku za promociju i za uspostavljanje poslovnih kontakata.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

gomex1

Organizatori sajma su Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin u saradnji sa Turističkim centrom Grada Zrenjanina. Sajam je deo Manifestacije Dani piva.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh