I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Gomex podržao izložbu fotografija ˝Naša priča o prirodi˝

Izložba fotografija autora Predraga Kostina i Danila Đekovića, uz značajnu podršku kompanije Gomex, otvorena je u četvrtak, 15. decembra u Velikom salonu Narodnog muzeja u Zrenjaninu.

Izložba fotografija ˝Naša priča o prirodi˝ je pokušaj autora da širem auditorijumu približe prirodne lepote Srbije na jedan nesvakidašnji način – kroz fotografije životinja u njihovom prirodnom ambijentu koji je teško dostupan običnim ljudima.

-Zapanjujuća je smelost i hrabrost autora ovih fotografija, stopiti se sa prirodom, životinjama i celokupnom atmosferom u kojoj su radili i stvarali je stvarno velika stvar, a posebno kada iz svega toga proizilazi savršenstvno. izjavio je dr Oliver Fojkar, koji je ovom prilikom i otvorio izložbu.

Najbolji fotografi prirode u Srbiji

Fojkar je dodao da se sa sigurnošću može potvrditi da su Kostin i Đeković u samom vrhu liste najboljih fotografa prirode u Srbiji, što izložbi ˝Naša priča o prirodi&quot˝ daje dodatnu dimenziju.

-Nesumnjivo je velika žrtva koju su ova dvojica autora morali da podnesu, ali su rezultati koje su postigli vredni svakog trenutka provedenog u iščekivanju pogodnih motiva za fotografisanje -dodao je Fojkar.

  • Glavni akteri na njihovim fotografijama su divlje životinje koje žive na tim područjima. Dok Danilo Đeković uža interesovanja vezuje za šljukarice, ptice grabljivice (orlove belorepane) i crne rode, Predrag Kostin za svoje motive uzima sisare i to srndaće, jelene, divokoze, šakale, vidre kao i zmije otrovnice koje žive na teritoriji Srbije.

Izložba Naša priča o prirodi  ujedno je i poslednja postavka u Velikom salonu Narodnog muzeja u Zrenjaninu za ovu godinu, a biće na uvidu javnosti do 31. januara 2017. godine.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh