I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Globo Tours

Za najbrže GRATIS autobuski prevoz za Grčku

Sjajna klima, prelepo more, peščane plaže samo su neki od razloga da letujete baš u Grčkoj.

-Na istočnoj obali čuvenog poluostrva Sitonija, sa pogledom na Svetu goru, smešteno je slikovito ribarsko mesto Sarti.

U poslednjih desetak godina otkrili su ga turisti i doprineli da se mesto razvije, dobije brojne taverne, prodavnice, hotele i apartmanske kuće. Mesto je smešteno na 3 km dugačkoj peskovitoj plaži, na kojoj se nalazi većina taverni. Blizina šumovitih brda i izolovanih uvala, kao i Soluna i čuvenih manastira, pružaju mogućnosti za brojne izlete.

Ako Vam za vaš odmor nisu dovoljni sunce, čiste plaže i taverne sa grčkim specijalitetima, nudimo Vam niz interesantnih izleta: Sveta Gora, Meteori, Solun, Robinzon/plava laguna, Zaliv Toroneos, Waterland – vodeni svet.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Za one najbrže dajemo GRATIS AUTOBUSKI PREVOZ za smenu 25.06 – 07.07.2012

Neos Marmaras je jedno od najpoznatijih letovališta na poluostrvu Sitonija. Karakteriše ga kristalno čisto more i dve duge pešcane plaže, gradska plaža, i plaža Paradiso, u čijem zaledju se nalazi borova šuma.

Letovalište je kao stvoreno kako za porodice koje traže odmor i opuštanje, tako i za mlade parove željne istraživanja skrivenih i netaknutih plaža tokom dana i dobrih kafića i klubova u večernjim časovima. Uzimajući u obzir prirodu Sitonije, njeno bogatstvo, skrivene plaže, borovo šume, maslinjake, prijatnu klimu, Neos Marmaras postaje sve popularnije letovalište ovog dela Halkidikija. Izgradjen na tri brežuljka, dominira na prostranom zalivu Toroneos.

U samom mestu postoje dve plaže. Gradska plaža je prostrana i široka peščana plaža, više puta nagradjivana plavom zastavicom, na čijem kraju se nalazi jedan od najpoznatijih i najluksuznijih hotelskih komplexa – complex Porto Carras, koji je do sad ugostio mnoge kako domaće tako i strane sportiste, javne ličnosti, političare itd . Na drugom kraju se nalazi, kako joj ime samo kaže, rajska plaža, plaža Paradiso koja zadnjih godina postaje sve popularnija i traženija kod naših turista.

SPECIJALNA AKCIJA 27.06 – 09.07.2012. dajemo 20 % popusta za smeštaj ili GRATIS AUTOBUSKI PREVOZ!

Parga se nalazi na zapadu Grčke, na obali Jonskog mora. Slikovit, tradicionalni gradić odiše posebnim šarmom, a svojim izgledom i duhom podseća na stara mediteranska mesta.

Smeštena je u malom zalivu na padini, okružena visokim planinama sa bujnom vegetacijom i maslinjacima. Za turiste je veoma zanimljiva tvrđava iznad samog mesta sa koje se pruđa prelep pogled na zaliv i more. Pargu karakteriše raznolikost plaža, romantične uske uličice, mnoštvo restorana, taverni, kafića, ljubazni domaćini, noćni provod, sportovi na vodi…

Tempo života je veoma spor preko dana da bi u večernjim časovima luka živnula u kosmopolitskoj atmosferi koja zadovoljava svačiji ukus. Parga poseduje bogatu istoriju, retku fizičku lepotu, prelepe peščane plaže do kojih se dolazi laganom šetnjom, biserno more, nezaboravni šarm koji će vas uvek iznova vraćati u ovaj raj. Naspram Parge se nalaze ostrav Krf, Paxos i Antipaxos, koja se mogu posetiti u okviru fakultativnih izleta.

CENE PO OSOBI za paket aranžman (prevoz + smeštaj) :

Smena 17.06.2012.
cena 125 eur po osobi

Smena 26.06.2012
cena 145 eur po osobi

Smena 05.07.2012.
cena 159 eur po osobi

Smena 14.07.2012/23.07.2012/01.08.2012/10.08.2012/
cena od 179 eur po osobi

Više informacija dobićete lično u agenciji.

globo tours zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh