I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Geamedica – Do lepšeg i mlađeg izgleda bez skalpela

Kako se podmladiti i unaprediti lepotu sa novim tehnologijama?

estetska-hirurgija

Nove tehnologije svakog dana menjaju svet i donele su velike promene i u medicinu, nauku od suštinske važnosti za čoveka.

Posebnu primenu dobile su BIOTEHNOLOGIJA, a od nedavno NANOTEHNOLOGIJA, koja je najnaprednija tehnologija današnjice i vodeća tehnološka dimenzija sutrašnjice, a kojom je proces stvaranja i dizajniranja novih materijala uveden u svet atoma u NANO dimenziju (milijarditi deo metra).

Tako je sa atomskom preciznošću i bez mikro – nesavršenosti stvoren niz – kompozitnih materijala dizajniranih da imaju fascinantne osobine, a za koje slobodno možemo reći da pripadaju generaciji SMART – dakle pametnih proizvoda!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

estetska-hirurgija-geamedica

Nove tehnologije značajno su promenile estetsku hirurgiju i antiejdžing medicinu

Estetska hirurgija je zadnjih pet godina dobila čitav niz aktivnih supstanci, nano i bio – teck materijala i sledstveno tome niz novih postupaka, koji su suštinski promenili pristup u rešavanju estetskih problema i nedostataka kao i u antiejdžing medicini.

Najnovije tendencije u estetskoj hirurgiji su da – gde god je to moguće skalpel zameni igla, naime i najfinije i najpreciznije zasecanje kože stvara ožiljak, nekad je on jedva primetan, a nekad zbog vezivne tj, keloidne reakacije tkiva, veoma upadljiv. Kod uboda iglom toga – nema. Reakciju u tim slučaju su obično blage u vidu otoka, crvenila i slično i ove reakcije su gotovo uvek prolaznog karaktera, ako je u pitanju kvalitetan materijal renomiranog proizvođača, ako se poštuje indikacija za primenu i ako intervenciju izvodi hirurg koji je prošao specijalnu obuku.

Neke od tih najsavremenijih kompozitnih materijala koji su stvoreni u medicinske svrhe, koristimo na našoj NANO KLINICI BRANT!

Američko udruženje Estetskih i plastičnih hirurga navodi da je u 2010. godini čak 63% svih estetskih zahvata i procedura bilo bez upotrebe skalpela.

Navodimo američke izvore uz razloga što se najveći broj estetskih intervencija svih vrsta, radi upravo u SAD. Zahvaljujući novim tehnologijama, estetske intervencije su znatno kraće,jednostavne, najčešće u lokalnoj anesteziji, bez neophodnog vremena za oporavak, bez previjanja, skidanja konaca, infekcije, nezarastanja rane i sl. komplikacija koje prate klasičnu hirurgiju, koja ne retko kompromituju čak i vrhunski rad hirurga. Zato je prevagu kod većine esteskih hirurga, koji su otvoreni za nove tendencije i koji prate najnovija dostignuća nauke i tehnologije, odneo ovaj pristup. To je Hi -Tech ESTETSKA HIRURGIJA

Nano Klinike BRANT čini tim doktora, koji u estetskoj hirurgiji skladno povezuju najnovije tehnologije, umetnost, stručno znanje i veštinu.

estetska-hirurgija

Estetska hirurgija 21. veka

Neke od najnovijih i najefikasnijih intervencija koje se rade u lokalnoj anesteziji su:

• KOREKCIJA i REMODELIRANJE NOSA do IDEALNIH MERA za 30 minuta – sa NANOTEHNOLOGIJOM (bez operacije)

• REMODELIRANJE BRADE do IDEALNIH MERA – sa NANOTEHNOLOGIJOM (bez operacije)

• PODIZANJE i UVEĆANJE JAGODICA sa NANO- HIJALURONSKIM FILERIMA

• UKLANJANJE BORA sa NAJNOVIJOM generacijom HIJALURONSKIH FILERA Teosyal RHA Resilient- KOJI SE PRILAGOĐAVAMIMICI LICA

• BOTOX ČELA i BORA OKO OČIJU

• ZATEZANJE LICA sa TENZIONIM MEZONITIMA – FEJS LIFTING 21. veka

• ZATEZANJE KOŽE VRATA i DEKOLTEA sa TENZINIM MEZONITIMA

• PODIZANJE OBRVA i GORNJIH KAPAKA – TENZIONIM NITIMA

• UKLANJANJE PUŠAČKIH BORA oko USANA sa – 3D MEZONITIMA

• PEGLANJE BORA na ČELU sa MEZOTRAX-HL nitima

• UVEĆANJE USANA sa NAJNOVIJIM filerima VISOKE TEHNOLOGIJE

• RADIOTALASNO UKLANJANJE – MLADEŽA, BRADAVICA, FIBROMA , KERATOZA, XANTELASMI, KOŽNIH CISTA ITD.

radiotalasna-hirurgija

Radiotalasna hirurgija

Radiotalasna hirurgija predstavlja novu tehnologiju za uklanjanje promena na koži i sluzokožama

Uklanjanje mladeža, bradavica, dermofibroma, ateroma, hemangioma, cisti, keratoza, xantelazmi i drugih kožnih promena radiotalasima je najnaprednija metoda današnjice, kojom se bezbedno, bezbolno, beskrvno, brzo i bez ožiljaka.

Radiotalasna hirurgija je izuzetno efikasna metoda gde se – radiotalasima izaziva rezonantno (satreperivo) kretanje molekula ćelijske tečnosti, odnosno njihovo ubrzanje (rotiranje) do te mere da – unutar same ćelije dolazi do povišenja temperature i isparavanja tečnosti eliminacije ćelije – za razliku od termokauterizacije ili LASERA, gde se toplota dovodi spolja .

Ovom metodom – ako se stručno izvodi – promene na okolnom zdravom tkivu oko mladeža, bradavica, dermofibroma i sl mere se mikronima (mikron je hiljaditi deo milimetra).

U SUSRET NOVOGODIŠNJIM PRAZNICIMA

U saradnji sa ordinacijom „Geamedica“ , nudimo Vam naše usluge po promo cenama. Detaljnije se možete raspitati lično (Ul. Dr Kornela Radulovića 42) , ili na brojeve telefona 023/528-271, 065/222-99-10.

Konsultacije su besplatne i obavljaće se dva puta mesečno.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh