I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Uz novi sajt ˝Galeb nekretnina˝ ćete još brže pronaći adekvatan objekat koji tražite

Agencija za prodaju nekretnina ˝Galeb˝ godinama unazad svojim klijentima odgovara na gotovo sve zahteve kada su u pitanju nekretnine kojima trguju, međutim, u cilju da svoju uslugu podignu na viši nivo od nedavno su pokrenuli i svoj novi ˝web˝ sajt.

Kako bi svojim klijentima, a i ostalim sugraađanima koji su u potrazi za nekretninama omogućili jednostavniju i lakšu pertragu na internet sajtu Galeb nekretnina, pomenuta agencija je pokrenula novi sajt kako bi omogućila bolje korisničko iskustvo i pojednostavila korišćenje.

Novine na sajtu Galeb nekretnina:

  1. Početna stranica na kojoj se pruža mogućnost odabira engleskog jezika, a uskoro i nemačkog. Takođe, na početnoj stranici uvedena je rubrika ˝TOP 10˝, dok su ostale rubrike ˝NOVO˝ i ˝SPECIJALNO˝ samo redizajnirane.
  2. Na naslovnoj strani u gornjem desnom uglu klijenti agencije imaju mogućnost da ponude svoju nepokretnost tako što će što će napisati nešto o svojoj nekretnini u formi koja je ponuđena, da bi ih potom agenti nazvali radi kompletiranja svih podataka i u roku od maksimalno 5 dana postavili u ponudu na sajt.
  3. Ulaskom na neku određenu nekretninu sajt će predložiti još tri nepokretnosti sličnih karakteristika .
  4.  Takođe u delu sajta ˝SAVETI˝ biće kontinuirano plasirani tekstovi vezani za tržište nekretnine a i za sam grad u kome agencija posluje.

Novi sajt Galeb nekretnina možete posetiti na adresi galebnekretnine.rs

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh