I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Uz novi sajt ˝Galeb nekretnina˝ ćete još brže pronaći adekvatan objekat koji tražite

Agencija za prodaju nekretnina ˝Galeb˝ godinama unazad svojim klijentima odgovara na gotovo sve zahteve kada su u pitanju nekretnine kojima trguju, međutim, u cilju da svoju uslugu podignu na viši nivo od nedavno su pokrenuli i svoj novi ˝web˝ sajt.

Kako bi svojim klijentima, a i ostalim sugraađanima koji su u potrazi za nekretninama omogućili jednostavniju i lakšu pertragu na internet sajtu Galeb nekretnina, pomenuta agencija je pokrenula novi sajt kako bi omogućila bolje korisničko iskustvo i pojednostavila korišćenje.

Novine na sajtu Galeb nekretnina:

  1. Početna stranica na kojoj se pruža mogućnost odabira engleskog jezika, a uskoro i nemačkog. Takođe, na početnoj stranici uvedena je rubrika ˝TOP 10˝, dok su ostale rubrike ˝NOVO˝ i ˝SPECIJALNO˝ samo redizajnirane.
  2. Na naslovnoj strani u gornjem desnom uglu klijenti agencije imaju mogućnost da ponude svoju nepokretnost tako što će što će napisati nešto o svojoj nekretnini u formi koja je ponuđena, da bi ih potom agenti nazvali radi kompletiranja svih podataka i u roku od maksimalno 5 dana postavili u ponudu na sajt.
  3. Ulaskom na neku određenu nekretninu sajt će predložiti još tri nepokretnosti sličnih karakteristika .
  4.  Takođe u delu sajta ˝SAVETI˝ biće kontinuirano plasirani tekstovi vezani za tržište nekretnine a i za sam grad u kome agencija posluje.

Novi sajt Galeb nekretnina možete posetiti na adresi galebnekretnine.rs

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh