I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Fordovi automobili do 1. marta po posebnim cenama

Zbog povećanog interesovanja, prodajna kampanja Fordomanija se produžava do kraja februara.

U proteklih mesec dana, u još uvek aktuelnom ciklusu prodajne kampanje Fordomanija, potencijalni kupci su pokazali veliko interesovanje za Fordovim automobilima i lakim komercijalnim vozilima s cenama osetno povoljnijim od redovnih, pa je ovlašćeni uvoznik i prodavac, Grand Motors, u saradnji s principalom, uspeo da obezbedi dodatne količine vozila koja će biti ponuđena u narednih petnaestak dana, od 16. februara do 1. marta.

Na taj način će biti omogućeno da i potencijalni kupci, koji su u proteklih desetak dana započeli s finansijskim formalnostima (kreditnim i drugim aranžmanima), realizuju svoju nameru da postanu vlasnici novog Fordovog vozila.

POPUST I DO 3200 EVRA

Kao i u ranijim istoimenim kampanjama, najtraženiji model u ovogodišnjoj Fordomaniji je Ford Fiesta, čije su pojedine verzije jeftinije i do 2.800 evra (u dinarskoj protivvrednosti). Među modelima s primamljivim popustom, čak i do 3.200 evra, trenutno je i bogato opremljena porodično-poslovna limuzina Ford Mondeo.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U prvom delu ovogodišnje Fordomanije najveći broj kupaca je bio iz Beograda i bliže okoline, ali su u Grand Motorsu vrlo zadovoljni i prodajom u drugim delovima Srbije, posebno u onim gradovima u kojima ovlašćeni uvoznik ima svoje ili ugovorne prodajno-servisne centre.

Podsećanja radi, dnevnu ponudu vozila raspoloživih u kampanji Fordomanija, potencijalni kupci mogu da prate na sajtu www.ford.rs.

Tamo se mogu pronaći ivozila s dodatnim popustima koji važe samo 48 sati.

VIŠE INFORMACIJA  021/6302-777

Za više informacija možete kontaktirati prodajno-servisni centar u Novom Sadu na telefon 021/6302-777,  adresa Bulevar Vojvode Stepe 50.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh