I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Centar za strane jezike Focus: U toku je upis u novu školsku godinu

U Centru za strane jezike Focus i dalje traje upis u novu školsku godinu, a u toku je formiranje grupa za sve uzraste – predškolce, osnovce, srednjoškolce, kao i za odrasle.

Nastavnici nisu jedini, ali su sigurno najznačajniji faktor uspješnog učenja: Sastanak profesora u dvorištu Centra za jezike Focus, pred početak nove školske godine

 

Kroz svoje programe Centar za strane jezike Focus realizuje kurseve engleskog, nemačkog, ruskog, italijanskog, španskog, francuskog i mađarskog jezika jezika za sve uzraste.

– Svako ko je motivisan da radi na sebi može pohađati neki od kurseva, bilo da su mu motivi želja da se pripremi za odlazak u inostranstvo, ili želi aktivno da koristi, neki od stranih jezika iz ponude, u radu i slično – poručuju iz Focus – a

FINAL SHOW ZA DECU DO 4. RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE

– Final Show ili završna priredba je tradicionalan način, u našem Centru, da ispratimo školsku godinu koja je sada već za nama, pohvalimo se sa onim što smo naučili i dobro se zabavimo. Organizijemo je za uzraste od predškolskog uzrasta do 4. razreda osnovne škole. Ranijih godina publiku su činili roditelji, bake i deke, tetke i ostali dragi ljudi naših najmlađih kandidata. Ove godine, obzirom na Covid situaciju, publiku su činila deca i predavači. Ovu priliku iskoristili smo kako bismo podelili Certifikate i izveštaje o postignutim rezultatima naših polaznika – ističe Dina Tomašev – pr menadžer Centra za jezike Focus.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

KONTAKT

Za više informacija pozovite broj 512-255 ili 060/02-07- 319 ili posetite Centar za jezike Focus u Sarajlijinoj 5 a.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh