I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Fly Fly Travel otvorio poslovnicu u Tržnom centru Renesansa

Nova poslovnica turističke agencije Fly Fly Travel otvorena je u Zrenjaninu, u prizemlju Tržnog centra Renesansa.

—Fly fly travel je relativno mlada turistička agencija. Postojimo svega osam godina i za taj period uspeli smo da napravimo ogroman uspeh, kada je u pitanju globalno širenje, jer mimo Srbije, naše poslovnice su trenutno dostupne u tri zemlje Evropske Unije. Zrenjaninu je nedostajala turistička agencija kao što je Fly Fly, jer mogućnost da u svakom trenutku možemo da obezbedimo najjeftinije avio karte daje nam veliku moć i prednost. Konkretnu povezanost sa Zrenjaninom, vidim kroz receptivni turizam, jer se bavimo zastupništvom raznih avio kompanija u Srbiji, i smatramo da je to dobar kanal da se njihov potencijal iskoristi i da dovodimo turiste iz drugih zemalja u Srbiju. Otvaranje poslovnice u Zrenjaninu može direktno da doprinese daljem razvoju Fly Fly agenije na teritoriji Srbije – izjavio je Bojan Živković, generalni direktor prodaje Fly Fly Travel turističke agencije.

 

Fly Fly travel ne dolazi slučajno u Zrenjanin.

– Mi smo prepoznali da Zrenjanin ima jak turistički potencijal. Imali smo do sada mnogo putnika iz vašeg grada, koji su dolazili u naše poslovnice u Beogradu da bi kupili povoljnu avio – kartu ili povoljan turistički aranžman. Smatramo da je Zrenjanin odlično tržište za novu poslovnicu. Od danas smo bliži našim klijentima iz ovog dela Srbije i dostupniji njima. Fly Fly Travel je do sada je bio sinonim za povoljne avio karte, a sada se koncept proširio i na povoljne aranžmane. Svaki klijent, koji dođe u našu poslovnicu sa željom da otputuje bilo gde u svetu, sigurno će ovde dobiti najbolju moguću ponudu – rekla je Milena Cvetković, direktor marketinga franšiznih poslovnica Fly Fly Travel – a.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Poslovnica u Zrenjaninu se nalazi u Tržnom centru Renesansa, a direktor je Zoran Stojanović.

Pored osnovne delatnosti kompanije, prodaje turističkih aranžmana i avio karata, u svom portfoliju imaju i Fly Fly Insight Magazin, jedini magazin o civilnom vazduhoplovstvu, putovanjima, turizmu i ostalim oblastima u jugoistočnoj Evropi, FlyFly shop, kao FlyFly akademiju za obuku kabinskog osoblja.

NAGRADE – DOKAZ USPEŠNOG POSLOVANJA

Dokaz uspešnog poslovanja su i mnogobrojne nagrade i priznanja koje je kompanija dobila. Dve godine za redom dobitnici su „Brend Leader Award” nagrade za najbolju turističku agenciju Jugoistočne Evrope u oblasti prodaje avio karata. „Brand Leader Award” je prestižna nagrada koja se dodeljuje samo liderima iz svojih oblasti delovanja, na osnovu inovativnosti, stepena tržišne prepoznatljivosti i pozicioniranja autentičnog proizvoda.

Privredna komora Srbije dodelila im je sertifikat za poslovnu izvrsnost „Odlično srednje, malo i mikro preduzeće” („Excellent SME Serbia”). Ovaj serifikat predstavlja priznanje odličnog poslovanja koji Privredna komora Srbije dodeljuje u saradnji sa međunarodnom bonitetnom kućom COFACE. Osnovni cilj sertifikata jeste da se poveća transparentnost na tržištu, da se promovišu dobra mala i srednja preduzeća, kao i da se poveća sigurnost i poverenje u poslovanju, kako bi kupci i poslovni partneri lakše i brže donosili odluke, sa manje rizika.

OD MITROVICE DO SUBOTICE, OD SARAJEVA DO BEČA

Trenutno, u Beogradu Kompanija Fly Fly Travel ima sedam poslovnica, dok po jednu poslovnicu ima u Novom Sadu, Subotici, Kragujevcu, Pančevu, Valjevu, Novom Pazaru i Kosovskoj Mitrovici. A od sada i u Zrenjaninu.

Pored toga, Kompanija Fly Fly Travel je vredno radila i na širenju sopstvene prodajne mreže u regionu, pa je rezultat toga otvaranje predstavništva Fly Fly Travel – a u Podgorici, Instanbulu, Rijeci, Beču, Ljubljani, Sarajevu…

NAJVEĆE PRIZNANJE – ZADOVOLJNI PUTNICI

Kompanija Fly Fly Travel osnovana je 2009. godine, i vodeća je turistička agencija na Balkanu, koja je dugi niz godina prisutna na trižištu Evrope, sa konstantnom tendencijom rasta.

Najveće priznanje kompanije su zadovoljni putnici, koji organizaciju putovanja i kupovinu avio karta i putnog osiguranja, prepuštaju turističkoj agenciji Fly Fly Travel kao najpouzdanijim partnerima.

IZDVAJAMO IZ PONUDE:

Krit

Polasci u junu, julu

Cena od 299 eur + takse (38,58 e)

Rimini

Polasci u junu, julu

Cena od 289 eur + takse (39 eur)

Barselona – 5 dana (4 noći)

Polazak 05.09.

Povratak 09.09.

Cena od 399 eur + takse (94 eur)

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh