I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Zašto je jedna od najjačih turističkih agencija u regionu došla u Zrenjanin?

Fly Fly Travel je otvorio poslovnicu u Tržnom centru Renesansa pre nešto manje od dva meseca i za kratko vreme naišao na dobar prijem kod Zrenjaninaca.

 

Zrenjanin ima ozbiljan potencijal

Prošlo je nešto manje od dva meseca od od otvaranja poslovnice Fly Fly Travel  – a u Zrenjaninu. Koji su vaši dosadašnji utisci?

– Bili smo u pravu kada smo rekli da grad Zrenjanin ima ozbiljan turistički potencijal. Naši dosadašnji utisci su veoma pozitivni i ohrabrujući. Mislim da su stanovnici Zrenjanina i okolnih mesta shvatili našu ideju i prihvatili nas kao domaće. Naš koncept poslovanja zasnovan je na tome da naši putnici budu zadovoljni i da uvek putuju sa nama. Trudimo se da odgovorimo pozitivno na sve zahteve i da budemo na usluzi svojim klijentima. Svaki klijent koji dođe u našu poslovnicu sa željom da otputuje bilo gde u svetu, sigurno će ovde dobiti najbolju moguću ponudu. Glavna misija agencije je zadovoljan putnik, koji se iznova vraća. To se postiže pažljivim slušanjem i praćenjem potreba i želja svakog klijenta ponaosob i individualnim pristupanjem organizaciji putovanja. Svi naši zaposleni se ponašaju kao da su vlasnici kompanije, na taj način što su potpuno posvećeni uspehu i razvoju kompanije u svakom trenutku – rekao je direktor poslovnice Fly Fly Travel – a u Zrenjaninu, Zoran Stojanović.

Krit je hit, a izdvaja se i Rimini

Koje su to destinacije koje su aktuelne za ovu sezonu? Šta je u trendu?

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ono što je zanimljivo turistima ove godine i što Fly Fly Travel preporučuje su uvek privlačna Grčka i prelepa Italija. Ova mesta su i ove godine top destinacije za idealan odmor i užitak. Što se tiče Grčke najtraženija destinacija je Krit i treba požuriti da bi se ugrabila neka od malobrojnih preostalih mesta. Krit je prelepo ostrvo sa puno sadržaja za celu porodicu. Sa obalom dugom preko 1.000 km, to je jedino grčko ostrvo na kojem ćete se kupati u dva mora. Jednog dana u tirkiznom Kritskom moru na severu obale, a samo tridesetak kilometara južnije drugog dana, u modro plavom Libijskom moru. Dopašće vam se prirodni kontrasti i neverovatno lepe plaže: Elafonisi, Balos, Falasarna…
Jedna italijanska destinacija takođe, se izdvojila kao veoma popularna među putnicima, u pitanju je Rimini. Poznato letovalište na obali Jadranskog mora, to je destinacija sa bogatom ponudom kulturnih i zabavnih sadržaja. Plaže Riminija imaju preko 15 km dužine, a mesto obiluje radnjama, restoranima, klubovima i barovima. Još jedna velika njegova prednost je dobra pozicija za odlazak na mnoge izlete. Svojim klijentima Fly Fly tokom sezone obezbeđuje i last minute ponude, koje atraktivnom cenom mogu pomoći prilikom odabira destinacije.

Vaši planovi za budućnost?

Kako smo u Zrenjaninu naišli na veoma pozitivnu reakciju ljudi, nameravamo da im se na poverenju zahvalimo održavanjem kvaliteta usluge i proširivanjem ponude. Nakon što smo opipali puls grada, ostatak sezone će nam pomoći u utvrđivanju šta su to tačno želje klijenata, tako da ćemo za sledeću sezonu biti još pripremljeniji. Naravno, novitete možete da očekujete i do kraja ove godine, a za sve aktuelne akcije konsultujte naš sajt www.flyflytravel.com ili nas posetite u našoj poslovnici u Zrenjaninu, na adresi Kralja Aleksandra I Karadjordjevića 15, u tržnom centru Renesansa, ili na broj telefona 023/605777 i 060/60 90 790.

Fly Fly Travel, Vaša krila za ceo svet!

IZDVAJAMO IZ PONUDE:

Krit

Cena od 299 eur + takse (38,58 e)

Rimini

Cena od 289 eur + takse (39 eur)

Amsterdam

– 4 dana (3 noći)

Polasci: septembar, oktobar, novembar

Cena od: 299 eur

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh