I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Bole vas leđa i vrat? Evo najefikasnijeg rešenja

Većina ljudi danas pati od bolnih problema u vratu i leđima, uzaludno tražeći brza rešenja za svoje probleme. Brzo rešenje koje je efikasno na duže staze je obično mit, ali u Zrenjaninu postoji ekipa mladih profesionalaca koji imaju rešenje za vaše bolove.
physio-spa

Da li Vi, ili neko od članova vaše porodice pati od bolova u mišićima ili zglobovima, a niste sigurni kome da se obratite za pomoć?

Fizioterapeuti su verovatno odgovor za vaše probleme

Verovatno vam fizioterapeuti neće prvo pasti na pamet, ali oni su stručnjaci za pokret i najlogičnije rešenje kada imate bolove prilikom pokreta. Popričali smo sa fizioterapeutima iz Physio spa tima.

– ˝Poznato je da su fizioterapeuti specijalisti za pokret, i za rešavanje bolnih stanja koje dovode do ograničenja pokretljivosti. U svome radu u tu svrhu koristimo modalitete fizikalne terapije (terapiju strujama, magnetom, laserom, ultrazvukom), kao i terapeutsku masažu i vežbe“, za naš portal izjavili su iz Physio spa centra.

Lako ublažite reumatske tegobe

Pored metoda lečenja fizikalnom terapijom, naši sagovornici su kao najefikasniju izdvojili terapiju pokretom (terapeutske vežbe) za ublažavanje reumatskih bolova i sprečavanje posledica okoštavanja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

terapija-pokretom

– „Naše telo je dizajnirano da se kreće i ono žudi za pokretom. Shodno tome, najefikasnija je upravo terapija pokretom u ublažavanju simptoma kod raznih reumatskih, a i drugih bolnih stanja.“, dodali su.

Ukoliko i vi imate problema sa bolnim pokretima, obratite se fizioterapeutu i garantovano ćete uštedeti vaše vreme i novac, jer ćete dobiti dugoročno rešenje!

Ispred stručnog tima Physio spa stoji Marko Ćurčić, inače zvaničan fizioterapeut Rvačke reprezentacije Srbije. Čurčić je nedavno bio deo stručnog tima Rvačkog saveza Srbije na Olimpijskim igrama u Riju de Žaneiru, gde je Davor Štefanek osvojio prvu zlatnu medalju za Srbiju.

Davor Štefanek i njegov terapeut Marko Ćurčić

Davor Štefanek i njegov terapeut Marko Ćurčić

Pogledajte i kako izgleda jedna od masaža mišića u ovom spa centru.

Najnovije akcije i popuste, kao i stručne tekstove na temu masaže i sportskih povreda možete pratiti putem njihove zvanične fejsbuk stranice i web sajta: www.physiospa.rs

Physio Spa – masaza Zrenjanin

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh