I love Zrenjanin

 • Centar Lux
 • Aviv park Zrenjanin
 • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Fish Spa tretman brzo stekao popularnost među Zrenjanincima

U novootvorenom Omi Spa & Wellness centru, koji se nalazi u centru Zrenjanina, odnedavno ordiniraju doktori – ribice, čije je „grickanje“ lekovito. U pitanju je FISH SPA tretman, koji je veoma brzo postao popularan kod Zrenjaninaca.

U svetu je sve popularnija metoda pilinga kože pomoću specijalne vrste ribe, koje se hrane izumrlim ćelijama kože ljudi.

Fish Spa Wellness

Fish Spa Wellness je nega kože za sve koji uživaju u prirodnoj mikromasaži, prirodnom pilingu te terapeutskom i smirujućem učinku kombinacije tople vode i ljekovite sluzi ribica, poznate kao Garra Rufa.

 

Garra rufa je vrsta ribe koju zovemo “Doktor riba”, jer njihova mikro masaža (mikro akupuntura) podstiče cirkulaciju krvi i olakšava regeneraciju kože, kao i zdravlje i opuštanje. Samo jednog pacijenta u za to posebno pripremljenom akvarijima obrađuje oko 300 ribica. Garra rufa ribice nemaju zube i samim tim ne ujedaju i ne povredjuju, već masiraju i na taj način uklanjaju tvrdi oklop kože sa vaših stopala i šaka.
Fish spa omogućava da vaša koža postane nežnija, lepša i zdravija. Garra rufa je uspešna u pronalaženju nervnih završetaka, što pomaže u uspostavljanju balansa nervnog sistema, relaksacije čitavog tela i opšteg osećaja blagostanja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

U novootvorenom Omi Spa & Wellness u centru Zrenjanina, odnedavno ordiniraju doktori  – ribice, čije je „grickanje“ lekovito.

Cena Fish Spa tretmana : 20 min – 450 din.

Svojim blagim pokretom ribice duboko čiste i prirodno revitaliziraju kožu. Posle tretmana koža postaje meka, glatka i svilenkasta. Dakle, koliko god da držite noge ili ruke u akvarijum one će ih „ljubiti . Tretman je baziran na apsolutnoj prirodnoj metodi, te nema nikakvih nuspojava. Prilično je ugodan pa se preporučuje se svima , kao jedinstven tretman čišćenja odumrlih ćelija kože na stopalima i rukama, jer ujedno još jedna prednost ovog tretmana je i mikromasaža kojom se potiče mikrocirkulacija.

Garra rufa ribica nam prenosi, ugodnim tretmanom, blagostanje i opuštanje i zbog toga se ujedno naziva i „osmeh terapija“!

35 % za paket FISH SPA + PILING + REFLEKSOLOGIJA

Zbog Vaše zainteresovanosti odlučili smo da paket FISH SPA + PILING + REFLEKSOLOGIJA i dalje bude na popustu od 35%. Probajte nešto novo, obradujete sebi dragu osobu uz našu pomoć. Užitak je zagarantovan! – poručuju iz Omi Spa.

Tretman traje 60 minuta i iznosi 1.500 dinara.

12 zdravstvenih razloga za korišćenje FISH SPA tretmana

 1. Opšta dobrobit za organizam
 2. Brži metabolizam
 3. Podmlađivanje kože (Dr. Fish skida mrtvi i izumrli sloj kože)
 4. Jačanje imunog sistema
 5. Nema štetnih propratnih pojava
 6. Regeneracija kože
 7. Održavanje mladalačkog izgleda
 8. Instant olakšanje (smanjuje bolove u zglobovima i mišićima)
 9. Oslobađa od stresa i napetosti
 10. Kožu oslobađa tegoba
 11. Najbolji pedikir na svetu
 12. Uklanja staračke pege

Zakažite svoj tretman na vreme

Telefoni: 023 603 904 ili 064 487 9177

Adresa: Sarajlijina 2 A (kod biroa za zapošljavanje )

facebook stranica

internet stranica

instagram

Vaš Omi Spa & Wellness

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
 • Divider

 • Divider
Na vrh