I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Rešite problem pijaće vode : Izvor ispravne vode iz česme u vašem domu

Zrenjaninska firma „Zitros“ DOO već 10 godina uspešno se bavi rešavanjem problema pitke vode za domaćinstva i industriju.

zitors

Zitors u svojoj ponudi za domaćinstva izdvaja uređaje vrhunskog kvaliteta od renomiranih svetskih proizvodjaca C.C.K. , Aquafilter, Coway. Uređaji rade po principu reversne osmoze (petostepena filtracija).

TS100

TS 100 uređaj

– Iz velikog broja referenci i velikog iskustva u tretiranju zrenjaninske vode, sa sigurnošću tvrdimo da nasi uređaji daju vodu odličnog kvaliteta (bez arsena, organskih materija, teskih metala..), poručuju iz firme Zitros.

PREDNOSTI KUPOVINE UREĐAJA

Prednost naših uređaja je velika količina čiste vode za piće i kuvane oko 80 l/dan-(slavina u vašem domu), veoma pristupačna cena, odlični uslovi plaćanja, brz, jeftin i efikasan servis što je naravno mnogo praktičnije od kupovine flaširane vode i vode u balonima, po visokim cenama.

Cena uređaja TS100 iznosi 35 000 dinara.

NAČIN PLAĆANJA

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Montaža po uplati 50%, ostatak u tri mesečne rate bez kamata, bez banke.

Za uplatu u celosti ostvarujete popust 10 % Reference-domaćinstva, škole, vrtići, laboratorije, bolnice, eko česme, mesna i pekarska industrija,hoteli…

Više infomracija možete dobiti na zvaničnom sajt firme „Zitos“  www.zitroszr.com ili pozivanjem broja  :

Fax 023-528-202
Mob. 062-19-21-801

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh