I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Karađorđeva u lanč paketu – bogato, slasno i povoljno

Fantastična usluga i neverovatno niske cene, sasvim su dovoljni razlozi da Fast food Popaj bude vaše novo omiljeno mesto za slasne i bogate obroke.

 

Kao što znate, karađorđeva šnicla je jedno od neizostavnih jela na skoro svakom meniju restorana ili fast food – a, a ujedno i jedan od najpoznatijih srpskih specijaliteta. Ako ste ljubitelj prženog rolovanog mesa punjenog domaćim kajmakom i slaninicom, prethodno uvaljanog u umućena jaja i prezle, uživaćete u svakom zalogaju!

Iskusno osoblje Fast food – a Popaj će za vas pripremiti savršeni obrok, koji čine Karađorđeva, sveža salata, pomfrit i sveže pečeni somun!

Sve to po ceni od samo 250 dinara!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Odličnu karađorđevu šniclu možete možete pojesti u Fast food – u Popaj, koji se nalazi u Gimnazijskoj br. 5.

Popaj je jedno od onih mesta, koja vas potpuno iznenade. Ovde možete, po veoma pristupačnim cenama, pojesti kvalitetnu fast food hranu, a ključ uspeha leži u tome da ne štede na kvalitetu ili kvantitetu.

KAKO JE NASTALA?

Karađorđevu šniclu mnogi često smatraju tradicionalnim srpskim jelom, međutom, njen tvorac je profesor kulinarstva, Milovan Mića Stojanović, koji je bio i Titov kuvar. Jelo je nastalo davne 1956.godine u beogradskom restoranu Golf, a sastoji se od šnicle i kajmaka.

Šnicla je nastala sasvim slučajno kada je jedna gošća restorana tražila čuveni Kijevski kotlet za koji kuvar Mića Stojanović nije imao dovoljno sastojaka. Želeći da impresionira gošću, iskoristio je šniclu i kajmak i napravio fantastično jelo koje je ukrasio u obliku ordena Karađorđeve zvezde.

Kasnije je saznao da je gošća bila zapravo Tamara Broz, snaja Josipa Broza Tita.

KONTAKT

Telefon: 061 459 12 01

Adresa: Gimnazijska 5

Radno vreme: ponedeljak – petak 06 – 20 h

 

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh