I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Fantastično pivo sa ukusom limuna i grejpa

Nova mesečna akcija u objektima maloprodaje pića „Valor“ nudi niz osvežavajućih napitaka i nove brendove na tržištu za celu porodicu.

Voda kao najprodavaniji proizvod u Zrenjaninu, može se kupiti u ambalaži od 1,5 litara koju je po promo ceni ponudila „Voda voda“ ili „Jazak“ u balonu od 5 litara.

Ljubitelji piva neće moći da odole novom izboru koju je „Valor“ pripremio – od Apatinskog piva u dvolitarskoj ambalaži do Jelen fresh piva u limenkama od 0.5l sa ukusima limuna i grejpa, Laškog piva 3+1 gratis po ceni od samo245 dinara…

Tu su i vrlo ukusni Strongbow apple cideri u tri različita ukusa – gold, elderflower, red berries, po sniženoj ceni od 79,14 dinara.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Ovog meseca izdvajamo i proizvode sa najvećim sniženjima cena, pa tako sada možete napraviti značajnu uštedu kupovinom pića i napitaka – Monster energy energetsko piće sniženo je sa 135 na 99 dinara, Cedevita sa 170 na 155, Doncafe moment od 200g sa 245 na 225, a JANAledeni čaj od šumskog voća i breskva sa 102 na 84.90 dinara.

Kada su u pitanju najmlađi, „Valor“ je zanjih pripremio ukusni „Vita Vita“ sa 10 vitamina u pakovanju od 500g od kog se može dobiti 6,5 litara zdravog napitka. Ovo pakovanje sada košta 190 dinara.

valor

valor1
U „Valoru“ poručuju da se ova akcija sprovodi do 15. septembra i da svi njihovi potrošači mogu doći u bilo koju maloprodaju pića na teritoriji Zrenjanina i okolnih mesta.

valor2
Plaćanje je odloženo na 60 dana.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh