I love Zrenjanin

 • Home Interpoint
 • Univer export
 • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Fakultet za menadžment: Uspeh naših studenata je naša najbolja preporuka

Trenutno je aktuelan predupis na Fakultetu za menadžment.

Prof. dr Goran Kvrgić

– Svi koji žele da upiši FAM, treba da znaju da je ovaj fakultet namenjen svima koji žele da studiraju. To se odnosi na one koji nikada nisu studirali, odnosno na one koji su završili srednju školu, zatim onima koji su nekada započeli studije ili završili neki niži nivo i sada žele da se dokvalifikuju ili steknu neka nova znanja. U tom pogledu fakultet je otvoren i spreman da prihvati svakoga ko želi da ulaže u sebe – kaže dekan Fakulteta za menadžment Univerziteta “Union-Nikola Tesla” prof. dr Goran Kvrgić .

Fakultet se trudi da svake godine ponudi nešto novo i da se broj smerova poveća.

4 smera na osnovnim studijama:

 • Poslovna ekonomija
 • Inženjerski menadžment
 • Menadžment u informatici
 • Menadžment u medijima

Master studije:

 • Poslovna ekonomija
 • Strategijski mendžment
 • Menadžment u javnim nabavkama

Menadžment javnih nabavki

– Mi smo jedini fakultet, koji ima akreditovan master smer, kada je u pitanju menadžment javnih nabavki. S obzirom na značaj javnih nabavki i veliki broj ljudi, koji se bave javnim nabavkama, a nemaju nikakvo obrazovanje iz te oblasti, mi smo ponudili mogućnost da se obrazuju i da saznaju sve ono što je neophodno da bi svoj posao radili što bolje i preciznije.

Svi smerovi su usaglašeni sa najsavremenijim tokovima.

– Sve što se radi u Evropskoj uniji i uopšte u svetu je obuhvaćeno na našim smerovima, naravno sa naglaskom na potrebe u privredi Srbije, jer mi pre svega školujemo kadrove, koji sutra treba da rade u ovoj privredi i svojim znanjem doprinesu njenom razvoju. U odnosu na prošlu godinu, novina je i to što očekujemo akreditaciju za doktorske studije.

Najaktuelniji smerovi su poslovna ekonomija i inženjerski menadžment.

– Za te smerove postoji najveće interesovanje, mada ne mogu reći da su drugi smerovi manje aktuelni, već to zavisi od interesovanja studenata. Generalno, najveći broj ljudi je zainteresovan za informatiku i ekonomiju, ali ni drugi smerovi ne zaostaju mnogo.

Fakultet je počeo sa radom 2001. godine, a konsultativni centar u Zrenjaninu postoji tri godine.

Mogu reći da smo postali sastavni deo grada. Najteža je bila prva godina, a sada je mnogo lakše, jer već imamo studente koji završavaju fakultet. Neki od njih se već polako zapošljavaju i postaju prepoznatljivi u svom poslu. Ta trajna veza između studenta i fakulteta počinje da daje rezultate, jer je njihov lični uspeh ujedno je i naš uspeh. Oni koji uspeju da napreduju u poslu zahvaljujući svom znanju su nam ujedno i najbolja reklama – zaključio je prof. dr Goran Kvrgić.

Konsultativni centar u Zrenjaninu sa velikim uspehom vodi naša sugrađanka, asistent na Fakultetu, Jasmina Bajić.

– Interesovanje studenata je na zadovoljavajućem nivou. Važno je naglasiti da studentima obezbeđujemo stručnu praksu, kako bi po završetku studija imali osim teorijskog i praktično znanje. Takođe, fakultet ima prilaz za osobe sa invaliditetom, tako da i ovaj deo populacije ima pristup nastavi u našim učionicama – istakla je Jasmina Bajić.

Prof. dr Goran Kvrgić i Jasmina Bajić, asistent i koordinator konsultativnog centra u Zrenjaninu

INFORMACIJE:

Koordinator odeljenja u Zrenjaninu :
Jasmina Bajić 069/2576288
E-mail: famzr.edu@gmail.com
Posetite naš sajt : www.famns.edu.rs
Posetite našu FB stranicu: www.facebook.com/FAMZrenjanin
Posetite nas: Dr Kornela Radulovića 18

 

 • Divider

 • Divider
 • Daruši
Na vrh