I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Akreditovani studijski programi – u toku je upis na Fakultet Džon Nezbit

U informatičkoj eri, strateške vrednosti biće: Kreativnost, znanje i informacija.

AKREDITOVANI STUDIJSKI PROGRAMI – UPIS JE U TOKU

Fakultet Džon Nezbit – odeljenje u Zrenjaninu

PRVA GODINA – 330 EURA (U RATAMA)

PRAVNI FAKULTET

Pravni fakultet pruža studentima multidisciplinarni pristup izučavanju predmeta po smerovima na osnovnim studijama. Nakon završenih osnovnih akademskih studija studenti stiču zvanje diplomirani pravnik i kompetentni su da na osnovu praktičnog i teorijskog znanja koje su stekli u toku studiranja smelo odgovore izazovima tržišta rada.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U trećoj godini osnovnih studija studenti se opredeljuju za smer Pravo i bezbednost ili Javna uprava.

Program studija prilagođen je savremenim potrebama društva; studenti stiču primenjiva znanja koja odmah po diplomiranju mogu da implementiraju u praksi, što ih čini kvalitetnim stručnjacima, komparativnim sa kadrovima koje školuju eminentni evropski univerziteti.

Studijski program osnovnih akademskih studija JAVNA UPRAVA – učenjem na daljinu

Diplomirani pravnik – 240 ESPB

FAKULTET ZA POSLOVNE STUDIJE

Fakultet za poslovne studije nudi savremeni sistem studiranja; studenti stiču znaje i sposobnost da se uključe u proces ubraznog tehnološkog razvoja i brzih promena poslovnih metoda, postupaka i organizacije privrednih aktivnosti, i u tom kontekstu organiziju i realizuju poslove koji ostvaruju maksimizaciju profita. Studenti ovladavaju primenom naučnih i stručnih dostignuća za obavljane poslova i izvršavanje zadataka u komercijalnim, finansijskim, računovodstvenim, marketinškim i drugim funkcijama poslovanja preduzeća.

Osnovne poslovne strukovne studije – učenjem na daljinu
Način studiranja: tri godine – strukovni ekonomista /180 ESPB/
Osnovne akademske poslovne studije -diplomirani ekonomista – IV godina /240 ESPB/
Master akademske poslovne studije – master ekonomista

Na 36. manifestaciji proglašenja najboljih institucija u regionu i Evropi, a na osnovu odluke Evropske nezavisne agencije, u Sarajevu je, 6. jula ove godine, dodeljena i nagrada za najbolji privatni univerzitet.

U konkurenciji 47 univerziteta iz regiona i Evrope, ovo laskavo priznanje dodeljeno je našem najstarijem i najvećem privatnom univerzitetu – Univerzitetu „Džon Nezbit“.

KOJI SU USLOVI ZA UPIS?

Na sve fakultete i visoke škole može se upisati svaki diplomirani srednjoškolac. Upis na studije se obavlja posle prijemnog ispita, koji se organizuje u formi testa. Test na prijemnom ispitu nije klasičan i nije eliminatoran, već služi određivanju mesta svakog kandidata na listi po redosledu broja bodova, od kojih jedan broj izražava uspeh u srednjoj školi, a drugi rezultat testa.

Sve visokoškolske institucije Univerziteta „Džon Nezbit“ priznaju položen prijemni ispit sa srodnih fakulteta drugih univerziteta u Republici Srbiji. Radi priznavanja položenog prijemnog ispita na drugim fakultetima, neophodno je, uz ostalu dokumentaciju, priložiti i Potvrdu o položenom prijemnom ispitu, uz pisanu molbu za priznavanje prijemnog ispita.

NAŠI STUDENTI SU NAJBOLJA REKLAMA!

Informacije u Zrenjaninu:

Agencija „Obrazovanje“, Beogradska 11-13

023/542-454, 064/24-14-087

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh