I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

KOZMO SVET: Fade cut – najpopularnija frizura za muškarce za leto 2020

Navikli smo da se u svetu ženskih frizura trendovi brzo menjaju i budu često sa oduševljenjem prihvaćeni od strane pripadnica lepšeg pola, ali retko koja muška frizura izazove toliko interesovanje kao što je poslednjih godina takozvani „fade cut“.

– Ne tako davno je muško šišanje podrazumevalo samo skraćivanje kose, ali u poslednje vreme sve više i više muškaraca dolazi u naš salon znajući tačno šta žele da urade sa svojom kosom. A „fade“ frizura je apsolutni favorit ovog leta – kažu u frizersko – kozmetičkom salonu Kozmo svet, u kojem muško šišanje košta samo 300 dinara.

OD FUDBALERA DO POSLOVNIH LJUDI

Fade ili fejd, što u prevodu sa engleskog znači „izbledeti“, podrazumeva pravljenje blagog prelaza između različite dužine dlaka, do potpuno obrijane kože. Tako izdaleka deluje kao da kosa od vrha na dole polako bledi. Ovu frizuru smo mogli da vidimo na muškarcima iz svih sfera, od fudbalera, koji su uvek bili manekeni za najrazličitije muške frizure, do poznatih ličnosti, pa i modernih poslovnih ljudi, koji drže do toga da budu u trendu.

 

DOZVOLJENE SU KOMBINACIJE

Fejd podšišana kosa sa strane može se kombinovati sa dužom teksturiranom kosom na vrhu, in a taj način se može napraviti mnogo različitih frizura. Može se oblikovati lakom, sprejem za kosu i drugim proizvodima za negu.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

CREW CUT

Ako ne želite da vam kosa bude predugačka, takozvani crew cut je klasična i najjednostavnija frizura za svakog muškarca. Klasični crew cut ima grub i nedovršen izgled sa kratkom teksturom na vrhu i blagim fade – om sa strana. Ovako kratka frizura je zahvalna za održavanje jer ne podrazumeva upotrebu mnogo proizvoda.

LOW FADE

Ako ste od onih muškaraca koji vole bradu i ponosno je nose za vas je idealan niski, ili „low fade“. Ova verzija je malo suptilnija od klasičnog , jer kratki deo počinje mnogo niže a prelazi sa duge na kratku kosu su još suptilniji. Nema velikih kontrasta i linija, tako da ova frizura izgleda posebno dobro sa bradom, odnosno brada i kosa izgledaju sjedinjeno.

Fejd frizura može da deluje i sređeno i esktravagantno, i moderno i klasično, u zavisnosti od toga kako se stilizuje. Najbitnije je međutim da se prelaz odradi savršeno, a to zahteva vešte ruke i iskusnog frizerskog majstora. Zato vas pozivamo da dođete u Kozmo svet i proverite zašto se naše mušterije iznova i iznova vraćaju nama.

Pogledajte galeriju i neke od varijacija ove popularne frizure:

VAŠ KUTAK SREĆE

Salon KOZMO SVET nudi sve vrste usluga, koje su tipične za frizersko – kozmetičke salone, poput manikira, pedikira, masaža i tretmana lica, japansko iscrtavanje obrva, muške i ženske frizure

LOKACIJA

Pupinova ulica, preko puta glavne Pošte i „Valtera“.

 

facebook

instagram

Tel: 0695102033

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh