I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Eurostart na dve lokacije u centru grada

Sa auto školom Euro Start Vas ne moramo upoznavati… Malo je ljudi koji ne znaju za njihovog Fiću iz zida na magistrali, a i mnogi od nas su vozački ispit položili upravo kod njih.

eurostart

Razlog za razgovor sa našim starim znancem Mišom Hromčikom, vlasnikom ove škole, je otvaranje auto škole na još jednoj lokaciji. Pitali smo šta je razlog za ovaj potez?

eurostart

-Kako bi smo još više izašli u susret našim polaznicima, pored minimalnih zakonski propisanih cena, da bi ubrzali obuku i izlazak na ispit, odlučili smo da osnujemo još jednu auto školu, sa još jednom opremljenom učionicom i licenciranim predavačem. Samim tim ubrzali smo proces od upisa kandidata do vozačke dozvole. Cilj je da naši kandidati u što kraćem roku na kvalitetan način završe i teorijsku i praktičnu obuku, kao i da nakon obuke u što kraćem roku mogu na ispit, bez čekanja, što u prethodnom periodu nije bio slučaj.

Auto skola Eurostart
Znači, vreme čekanja na obuku i ispit, kao i trajanje obuke se ovim potezom značajno skraćuje. Kandidatima Auto škole Euro Start se daje mogućnost izbora između 11 instruktora i vozila, dva predavača i dve učionice.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Auto škola Euro Start

023-511-342 063-10-54-152

as.euro.start@gmail.com

Dr. Emila Gavrila 11

Zrenjanin 23000

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh