I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Etno keramika „Balkanika“ – Top 10 najtraženijih artikala

Ovih dana odlučili smo da posetimo prodavnicu etno keramike Balkanika i ispitamo kakve su reakcije Zrenjaninaca na ovo do sada nesvakidašnje posudje na našem trižištu.Ipak pre nego vam prestavimo kojih se to 10 proizvoda najvše kupovalo upoznaćemo vas sa načinom upotrebe etno keramike,o njenom odrzavanje i čuvanju proizvoda.

Pre prve upotrebe posudje je potrebno prethodno oprati toplom vodom,bez upotrebe deterdzenta za pranje posudja.Nakon toga sačekati da se osuše na sobnoj temperaturi.Za svako pripremanje hrane posuda se ne sme naglo zagrevati već se temperatura postepeno povećava kako ne bi došlo do oštecenja posude.Posuda ne sme ići na otvoreni plamen (plin).Ukoliko se kuva na ringli električnog šporeta jačina ne sme preći 50% maksimalne temperature.Nakon korišćenja posuda se može oprati deterdžentom za pranje posudja.Posle upotrebe osušiti na sobnoj temperaturi i odložiti na suvo mesto bez prisustva vlage.
Posudje bez glazure:
Premazati mašću ili maslacem i staviti ih u rernu da se postepeno zagrevaju (posuda se ne sme uneti u prethodno zagrejanu rernu jer može dovesti do pucanja).Kada se mast ili maslac istope i ispare prilikom zagrevanja u rerni posudu je potrebno ponovo oprati i tada je spremna za dalje koriscenje.
Mi smo obišli Balkaniku da vi ne biste morali pa vam i pokazujemo kojih su 10 proizvoda kako kažu uglavnom Zrenjaninske domaćice najviše kupovale od otvaranja ove radnje.

01. Pepeljara velika 229 din

02. Djuvečara 199 din (AKCIJA)

03. Djuvečara sač 2390 din

04. Vaza 599 din.

05. Djuvečara Natural 5l – 1590 din

06. Salvetnik 369 din

07. Vinski set 2390 din

08. Svećnjak 349 din

09.Kandilo 169 din (AKCIJA)

10. Djuvečara (0.5l) 199 din (AKCIJA)

Prodavnica etno keramike „Balkanika“ se nalazi u TC Pink u Zrenjaninu, a više o njoj pogledakte klikom ovde. 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh