I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Engleski za decu: Besplatni demo časovi svakog petka

Helen Doron inovativni sistem stekao je reputaciju u preko 34 zemlje sa rastućom mrežom learnin Centara, koji uspešno podučavaju engleskom jeziku više od milion beba, dece i omladine širom sveta. U toku je akcija škole engleskog Helen Doron Zrenjanin (Slovačka 10, tel 063.77.523.25) – besplatni demo časovi za decu svakog petka u junu.

Helen Doron

Skoro 30 godina dokazanog iskustva Helen Doron kursevi nude 14 godina programa u nizu,baziranih na dokazanim lingvističkim i pedagoškim studijama. Deca mogu početi već od 3 meseca starosti i zaokružiti proces učenja, kada porastu, polaganjem odgovarajućih međunarodno priznatih Cambrige ispita.

Nikada nije rano za učenje

Kurs Baby’s Best Strat (BBS) namenjen najmlađima, od 3 do 22 meseca starosti. Vežbe sa roditeljima tokom časa neguju ljubav i samopouzdanje. Muzika, ritam, pesme i rime su iz celog sveta. Deca su izložena engleskom jeziku i usput uče jezik znakova bebe. Polaznici užvaju u:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Zabavnom, razigranom i negovanom okruženju

– Opuštenoj i motivacionoj atmosferi

– Malim grupama (od 4 do 8 polaznika)

– Mogućnosti individualne pažnje, interakcije i samoizražavanja

– Učilima i materijalima koji inspirišu decu, učenje i roditelje

– Učiteljima sa licencom, koji su posvećeni kreativnom i živahnom podučavanju

– Učenju engleskog iz konteksta dva puta nedeljno: brzo, zanimljivo i muzikalno

Helen Doron 2

Dobrodošli u ‚‚Kengi Klub‚‚

Razvijen isključivo za Helen Doron Early English ‚‚Kengi Klub‚‚ je naš sajt obrazovnih igara koji omogućava svoj deci da na interaktivan način, kroz zabavu, vežbaju engleski on-line www.kangi-club.com

Priprema dece za budućnost

Helen Doron English časovi i materijali donose pozitivan odnos i samopouzdanje u svakom daljem susretu sa engleskim jezikom. Helen Doron Early English program je za dacu uzrasta od 3 meseca do 12 godina, Helen Doron Early English program je za decu uzrasta od 12 – 18 godina, Cambrige ispiti zaokružuju proces učenja i daju međunarodno priznatu diplomu.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh