I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Rođendaonica Sweet elestra – svi termini po super cenama

Dečiji rođendani smatraju se najvažnijim datumima u životu dece, ali i njihovih roditelja. Dok je deci važno da se lepo provedu i da njihovim drugarima bude zanimljivo, roditelji vode računa da prostor bude bezbedan, čist, lep, i da deca budu u pouzdanim rukama.

rodjendaonica-zrenjanin-sweet-elestra-6

Mesto u našem gradu na kom se roditelji mogu opustiti i družiti, dok se njihova deca zabavljaju sa profesionalnim animatorima i vaspitačima u lepom ambijentu, jeste novootvorena rođendaonica “Sweet Elestra”.

-S obzirom na to da imamo decu i da godinama proslavljamo rođendane po rođendaonicama, hteli smo da napravimo nešto za šta mislimo da će se svideti i deci ali i roditeljima i što je drugačije od ostalih rođendaonica. Naša se sastoji od više prostorija različito uređenih kako bih svako dete pronašlo nešto što je njemu zanimljivo. Akcenat smo stavili na zanimljiv program i animaciju dece, takmičarske igre i podsticanje dece na kreativno druženje, a manje na animaciju video igricama, što se pokazalo kao veoma korisno i deci zanimljivo, kažu u ovoj igraonici.

igraonica
,

Kako bi izašli u susret roditeljima, a samim tim i što više njih upoznali sa rođendaonicom, organizatori su pripremili cenu za dva i po sata zakupa sa animatorkom i vaspitačicom za svega 4300 dinara. Dok se deca zabavljaju, roditelji mogu na miru da se druže uz kafu za gostima u delu predviđenom za to. 

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

rodjendaonica-zrenjanin-sweet-elestra-8

PROFESIONALNA ANIMCIJA DECE, BOGAT, ZANIMLJIV I DRUGAČIJI PROGRAM

rodjendaonica-zrenjanin-sweet-elestra-10

rodjendaonica-zrenjanin-sweet-elestra-9

rodjendaonica-zrenjanin-sweet-elestra-3

rodjendaonica-zrenjanin-sweet-elestra-2

PRELEPA BAŠTA ZA ORGANIZOVANJE NEZABORAVNIH ROĐENDANA

Svi oni koji žele da posle 1. maja proslave detetov rođendan u prelepoj bašti punoj zelenila i prostora za igranje dece, to mogu učiniti u ovoj igraonici po veoma pristupačnoj ceni.

rodjendaonica-zrenjanin-1

PRIJAVA ZA TEMATSKE RAZVOJNE RADIONICE ZA DECU OD 3 DO 6 GODINA U TOKU

Pored organizovanja rođendana “Sweet Elestra” bavi se organizacijom i tematskih razvojnih radionica na mesečnom nivou za decu od 3 do 6 godina. Idealne su za kvalitetno i zanimljivo provedeno vreme deteta, a dobre su kao piprema za redovne predškolske obaveze.

Rođendaonica “Sweet Elestra” nalazi se u ulici Splitska 2 (Berbersko).

informacije i rezervacije 0655705797

Više o ovoj rođendaonici možete pogledati na njihovoj facebook stranici Sweet EleStra

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh