I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

HIT Električni skuter za kojim se svi okreću u gradu (VIDEO)

Električni skuter koji je ovog vikenda plenio pažnju prolaznika svojim izgledom i zvanično je počeo da se prodaje u Zrenjaninu. Firma Full and Go uvoznik je ovih šarmantih ekoloških dvotočkaša, a ovih dana otvorila je i svoju prvu poslovnicu u našem gradu. Svoju prodajnu mrežu širiće po celom regionu jer veruju da dolazi vreme ekoloških prevoznih sredstava na električni pogon koji u potpunosti zamenjuju skutere na benzin.

Električni skuter / Full and go

ELEKTRIČNI SKUTER – NAJČEŠĆA PITANJA I ODGOVORI

Ekipa naše redakcije imala je priliku da isproba u premijernoj test vožnji ovaj električni skuter i prvi utisci su zaista impresivni.  U razgovoru sa sugrađanima koji su ekskluzivni uvoznici i zastupnici brenda Full and go, pokušali smo da odgovorimo na neka pitanja u vezi sa ovim inovativnim prevoznim sredstvom.

Na samom početku razgovora, kroz osmeh saopštili su nam svoj slogan – „We sell the future“ , što govori o tome da su nastrojeni da prodaju budućnost u okviru svojih proizvoda.

U pitanju su električni skuteri, a ne električni bicikli koje smo imali priliku da upoznamo, pojasnite nam razliku?

Električni skuteri poseduju snagu od 1,5kw, dok električni biciklovi imaju snagu od svega 250w.  Električni skuteri se registruju u SUP-u i potrebno je da osoba koja ih vozi ima vozačku dozvolu Am kategorije, što znači da ne mogu da ga voze mlađi od 16 godina, pojasnio je za naš portal Aleksandar Stajić, direktor firme Full and go. Što se tiče registracije, od nas će budući kupci dobiti svu potrebnu dokumentaciju neophodnu za registraciju električnog skutera.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Koju brzinu razvijaju elektični skuteri i koliko mogu da predju sa jednom baterijom, kao i vek trajanja baterije ?

Električni skuter može da razvije brzinu do 45km/h, sa punom baterijom prelaze i do čak 70km, a životni vek baterije je više od 1000 punjenja.

ELEKTRIČNI SKUTER – VELIKE UŠTEDE NA GODIŠNJEM NIVOU

Koliko električni skuter štedi sredstava u odnosu na standardni skuter na gorivo na godišnjem nivou?

Ako uzmemo u obzir da sezona vožnje motora traje od aprila do novembra, u tom vremenskom periodu običan motor na benzin potroši više od 400 eura, a naš skuter nepunih 10 eura za troškove struje i punjenje baterije.

Da li je moguće zakazati test vožnju ovih električnih skutera ?

Moguće je zakazati test vožnju kod nas u salonu koji se nalazi u Zmaj Jovinoj 14, a uskoro će to biti moguće i preko web sajta koji je trenutno u izradi.

U pitanju je novi ekološki trend koji je u isto vreme veoma „cool“ kako mladi vole da kažu, kakvu reakciju lokalnog tržista očekujete?

Naš električni skuter je jako atraktivan, a istovremeno je i ekološki proizvod sa kojim je vožnja gotovo besplatna. Očekujemo vrlo pozitivne reakcije od strane ljudi koji diktiraju trendove, koji predvide stvari na početku koje drugi uvaže i rado „iskopiraju“. Uverili ste se da se sugrađani okreću za nama zbog atraktivnog dizajna, stoga je jasno, ko ne želi nedeljne troškove prevoza, a u isto vreme želi da ga primete i pozitivno komentarišu, ovo je skuter za njega.

Osim električnih skutera, u novootvorenoj radnji zatekli smo jos nekoliko proizvoda?

Pored električnih skutera u našem salonu možete pronaći još zanimljivih proizvoda koji ne postoje na nasem tržištu a to su:

• Smart kofer koji u sebi ima digitalnu vagu, bluetooth zaključavanje, GPS…
• USB rančevi sa „power bank“-om
• Bluetooth slušalice
• Retro kacige sa naočarima
• Torbe za skuter
• Rukavice bike
• Boks za kacige

 

5% popusta za prvih 5 kupaca

Radno vreme salona je radnim danima od 9-19h, a subotom od 9-14h

Adresa lokala je Zmaj Jovina 14, Zrenjanin

Kontakt telefoni su 063 356 371 063 837 24 29 aleksandar@fullandgo.rs
vojislava@fullandgo.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh