I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Aranžmani u Egipatskim hotelima privukli veliki broj Zrenjaninaca

Kako saznajemo u Euforija travel turističkoj agenciji, Egipat kao destinacija za leto 2014. je izuzetno tražen i nudi se ovog leta sa najboljim odnosom cene i kvaliteta, te se luksuzni hotel i avionski prevoz nude već od 369 eura.

Untitled EGIPAT je jedina zemlja u koju naši turisti idu na letovanje i za koju nikada u kofer ne moraju da spakuju džemper ili nesto na duge rukave. Sunce i toplo more su na Crvenom moru zagarantovani, kao i niske cene, pojašnjavaju u ovoj agenciji.

Egipat

– U ponudi imamo i aranžmane za mondenski Šarm el Šeik. U ovom turističkom gradiću noćni provod je odličan, plaže su prepune lepih korala, a najveća prednost je odlazak na zanimljive izlete, poput odlaska do Kaira.

Samo iz ovog letovališta možete otići do pravoslavnog manastira Sveta Katarina, kao i do Jerusalima! Cene se krecu od 419 evra, a u ponudi je niz zanimljivih hotela i svako treba da bira ono što je za njega simbol odmora: plaža, šoping ili noćni provod. Međutim, neprestano treba pratiti sajt nase agencije www.euforijatravel.rs I fan stranicu https://www.facebook.com/euforijatravel, jer se redovno objavljuju specijalne ponude.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

hurghada

Bogat je izbor hotela u Hurgadi, pa je i raspon cena veliki. Takođe, agencije nude odmor od 11, 12 ili 14 dana, pa svako može da uklopi svoje obaveze. Verovali ili ne, prodati su apsolutno svi aranžmani do 5. avgusta, a mesto za putovanje može da se pronađe za polazak 25. jula i to za odmor od 14 dana. , dodaju iz ove turističke agencije.

Peščane plaže se pružaju duž cele oblasti ispred većine hotela, što nije slučaj s drugim letovalištima na Mediteranu. Podvodno bogatstvo Crvenog mora u ovom predelu omogućilo je da Hurgada postane omiljeno mesto ronilaca.

Većina hotela je poseduje izuzetno bogatim sadržajima, a sam centar mesta, kao i bogate istorijske lokacije u okolini, lako su pristupačne svim gostima ovog letovališta.

U agenciji napominju jos I da su dobili dodatna mesta za polaske od 14.07 do kraja Avgusta na 15 dana..

Cenovnik za 15 dana.

– Preporučujemo Egipat ukoliko jos niste odlučili gde letujete u 2014.godini. jer aranžmani na ovoj destinaciji imaju najbolji odnos cene i kvaliteta.

Ukoliko posetite Hurgadu preporučujemo da odete na izlet koji turisti sa razlogom zovu „Rajsko ostrvo“.

Untitled

– Pozivamo sugrađane da se slobodno informišu, ljubazan tim naše agencije uputiće vas u prednosti i mane svih destinacija u ponudi.

LAST MINUTE PONUDE TRAŽE ZA VAS

Prijavite nam broj osoba i željeni termin i pratićemo za vas „Last minute“ ponude aranžmana. Na ovaj način štedimo vam mnogo novca, te se može desiti da željenu destinaciju posetite i 50% jeftinije.

last minute aranzmani

Pijavite Last minute zahtev e mejlom euforijatravel@gmail.com ili telefonom 023/564-268.

Za više informacija posetite zvaničnu stranicu agencije – Euforija travel.

POSETITE EUFORIJU, SIGURNO IMAJU NEŠTO ZA VAS

Posetite nas već danas, pogledajte naše ponude aranžmana u agenciji na adresi Djure Jakšića 45 kod zgrade Lepe Brene ili na tel 023/564-268.

euforija-travel-agencija-zrenjanin

Radno vreme agencije je radnim danima od 09h-19h a subotom od 09h -14h

Garantujemo da ćete osetiti Euforiju, poručuju iz agencije.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh