I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Sve informacije o upisu na Univerzitet Džon Nezbit

U akademskoj 2016/2017. godini, Univerzitet “Džon Nezbit” upisuje novu generaciju studenata.

Fakultet za poslovne studije nudi savremeni sistem studiranja; studenti stiču znaje i sposobnost da se uključe u proces ubraznog tehnološkog razvoja i brzih promena poslovnih metoda, postupaka i organizacije privrednih aktivnosti, i u tom kontekstu organiziju i realizuju poslove koji ostvaruju maksimizaciju profita. Studenti ovladavaju primenom naučnih i stručnih dostignuća za obavljane poslova i izvršavanje zadataka u komercijalnim, finansijskim, računovodstvenim, marketinškim i drugim funkcijama poslovanja preduzeća.

Fakultet za poslovne studije u Beogradu je akreditovan i sastavni je deo sistema visokog obrazovanja u Republici Srbiji.

Ciljevi Fakulteta za poslovne studije su da studenti steknu osnovna teorijska i praktična znaja o poslovnoj ekonomiji i poslovanju preduzeća; upoznaju se sa temeljnjim teorijskim i praktičnim ekonomskim kategorijama iz oblasti mikroekonomije, makroekonomije, marketinga, menadžmenta, ekonomskog poslovanja, računovodstva, finansija i bankarstva; analitički rešavaju poslovne probleme i osposobe se u oblasti upravljanja poslovanjem preduzeća.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Na Fakultetu za poslovne studije izvode se sledeći akreditovani studijski programi:

  • Osnovne poslovne strukovne studije
  • Osnovne akademske poslovne studije
  • Master akademske poslovne studije
  • Zajednički studijski program master akademskih studija: Bankarstvo i finansije
  • Doktorske akademske studije: Zajednički studijski program doktorskih studija ekonomskih nauka

KOJI SU USLOVI ZA UPIS?

Na sve fakultete i visoke škole može se upisati svaki diplomirani srednjoškolac. Upis na studije se obavlja posle prijemnog ispita, koji se organizuje u formi testa. Test na prijemnom ispitu nije klasičan i nije eliminatoran, već služi određivanju mesta svakog kandidata na listi po redosledu broja bodova, od kojih jedan broj izražava uspeh u srednjoj školi, a drugi rezultat testa.

Sve visokoškolske institucije Univerziteta „Džon Nezbit“ priznaju položen prijemni ispit sa srodnih fakulteta drugih univerziteta u Republici Srbiji. Radi priznavanja položenog prijemnog ispita na drugim fakultetima, neophodno je, uz ostalu dokumentaciju, priložiti i Potvrdu o položenom prijemnom ispitu, uz pisanu molbu za priznavanje prijemnog ispita.

Više informacija na zvaničnom sajtu fakulteta ili u Agencija „Obrazovanje“ Beogradska 11 – 13, Zrenjanin, kao i putem telefona 023/542-454 i 064/24 14 087.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh