I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„Dvorištance Puž“ je mesto za nezaboravne proslave dečijih rođendana

Dilema „gde ove godine proslaviti detetov rođendan“ nije samo pitanje vezano za lokaciju i ambijent. Kao roditelj, u situaciji ste da razmišljate o svemu – o broju mesta za decu i odrasle, klimatizaciji prostora, hrani i slavljeničkoj torti, spravama koje bi deci bile interesantne, po mogućstvu animatorima i naravno ceni. Cena, po pravilu, uvek stavlja tačku na odluku.

Uzevši u obzir sve što je potrebno za proslavu dečijeg rođendana, pronašli smo mesto koje nas je privuklo pre svega svojim kapacitetom i savršeno uređenim dvorištem. „Dvorištance Puž“ ušuškano je u mirnom delu Zrenjanina, u Drvarskoj ulici 6 i u poslednje tri godine predstavlja jedno od omiljenih mesta za proslavu dečijih rođendana. Kako nam ovde kažu, zbog prostranosti objekta i dvorišta ponekad „zaluta“ i proslava rođendana odraslih. I to im ne smeta, naprotiv. Vlasnici su izuzetno saradljivi i spremni da učine sve kako bi proslava u njihovom dvorištancu bila ona koja se pamti ceo život.

U samom objektu „Dvorištanca Puž“ nalazi se deo u kome ima mesta za 30 dece i odvojena prostorija sa kapacitetom od 35 mesta za odrasle. Objekat izlazi na prelepo, prostrano dvorište u kome ima 35 sedećih mesta za odrasle, dok broj dece nije ograničen.

– Naše dvorište zaista svi obožavaju zato što je prostrano, ima puno zelenila i zanimljive sprave za igranje. Dok odrasli uživaju u razgovoru i druženju u natkrivenom delu dvorišta, deca se sve vreme zabavljaju i igraju na zelenoj površini. Za njih smo obezbedili tramboline, tobogan, kućicu sa kuhinjom, ljuljaške za više uzrasta. Za roditelje onih najmlađih ovo je naročito bitno jer su im deca sve vreme „na oku“, kažu u dečijoj rođendaonici „Dvorištance Puž“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

NA USLUZI I OSOBLJE, ANIMATORI, FOTOGRAF

Pored prostora za proslavu, u ponudu je moguće uključiti i osoblje koje maksimalno pomaže prilikom posluživanja hrane i serviranja torte.

– Potrudili smo se da napravimo kompletan ugođaj i da se tog dana pre svega slavljenici i njihovi mali gosti osete važnim. Deca vole iznenađenja i u tu svrhu u dogovoru sa njihovim roditeljima pripremamo vrlo popularne pinjate punjene slatkišima. Naš profesionalni fotograf je takođe na raspolaganju da uhvati one momente koji nam često u toj pozitivnoj gužvi nekako promaknu, a rado bismo ih stavili u porodični album, kažu u ovoj rođendaonici.

Za zabavu mališana u samom objektu obezbeđeni su bazen sa lopticama, mini kuhinjica, kućica, lavirint, trambolina i deo za igranje video igrica.

„Dvorištance Puž“ ima sopstveni parking, što je još jedna važna informacija za goste.

Kao najbitniju stavku naveli smo cenu. Cena za dva sata proslave rođendana na ovom mestu kreće se od 5000 dinara i zavisi od uključivanja navedenih dodatnih usluga. Detaljne informacije svakako se mogu dobiti pozivanjem broja

064/969-58-40 

ili putem Fejsbuk stranice Dvorištance Puž

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh