I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Dubinskim pranjem nameštaja preporodićete enterijer vašeg doma

Da li ste nailazili na problematičan nameštaj sa kojeg prosto ne možete da uklonite prljavštinu? Ukoliko jeste, jedna perionica u Zrenjaninu ima rešenje za vaš problem.

Perionica koja se bavi kompletnim uslužnim i dubinskim pranjem vozila i nameštaja u Zrenjaninu, Crni Panter, ovim poslom se bavi već više od 3 decenije i za ovaj dug vremenski period stekla je poverenje mnogih svojih, sada već stalnih mušterija.

-Već više od 3 decenije, naša perionica se trudi da na što bolji i profesionalniji način Zrenjanincima pruži dobre usluge, a naš ˝staž˝ je dobar pokazatelj da u tome uspevamo. Trenutno, u našoj perionici možete naći sve vrste usluga za pranje vozila, a takođe smo veliki akcenat stavili i na dubinsko pranje nameštaja i generalno enterijera vaših domova, poručili su iz kultne perionice.

Dubinsko pranje preporučljivo osobama sklonim alergijama

Pored samog izgleda, dubinsko pranje oporavlja i higijenu nameštaja, smanjuje procenat mikroba i drugih štetnih vlakana koje su se godinama nakupljale u tapacirungu nameštaja.

-Većina ljudi nije upoznata kolike su prednosti dubinskog pranja od uklanjanja prašine i prljavštine, pa do temeljnijih higijenskih stavki. Dubinsko pranje nameštaja se posebno preporučuje u prolećnom periodu, osobama koje su sklone alergijama zato što se upravo tada alergeni najviše šire, dodali su iz pomenute perionice.

Pored dubinskog pranja, ekipa ove perionice se takođe bavi i tretmanom kožnog nameštaja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Perionica ˝Crni Panter˝ nalazi se u ulici Ive Lole Ribara 66b, a za više informacija o dubinskom pranju i ostalim uslugama i cenama pozovite brojeve telefona:

069 / 20 – 14 – 804

063 / 609 – 270

023 / 601 – 791

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh