I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Druženje mladih rukometaša Zrenjanina u rođendaonici Lincaffe

Kako dete da nauči da se samo snađe u konfliktnim situacijama? Ili da spozna šta je pravo prijateljstvo?

Na radionicama u skoro otvorenoj rođendaonici Lincaffe sve to je moguće. O ovome i sličnim temama vaspitači čitaju i razgovaraju sa decom. Učiniće da čitanje ne bude toliko teško.

Osim organizovanja radionica, rođendana za decu, mogućnosti da svakoga dana dovedete decu da se igraju i u harmoničnoj atmosferi popijete kafu, „Lincaffe“ je ove nedelje promovisao sport.

Pod sloganom „Jer ja volim rukomet!“

U saradnji sa Rukometnim klubom Zrenjanin, organizovano je druženje mladih rukometaša zajedno sa trenerom i roditeljima. Prijatna prijateljska atmosfera domaćina i sunčan dan upotpunili su okupljanje u toku prepodneva. U prostranoj bašti rođendaonice održane su kratke rukometne utakmice, a ko je pobednik nije bilo tako važno.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

U pauzama kada nisu bili zaokupljeni svojom omiljenom aktivnošću, što je svakako rukomet, vreme su provodili uz Sony PlayStation i stoni fudbal kao i u trampolinama i na toboganima.

Rođendaonioca Lincaffe nalazi se u mirnom naselju Berbersko u Zrenjaninu, ulica Splitska 2. Mogla bi biti idealno mesto za one koji žele da njihovo dete kvalitetno razvija i duh i telo, a svakako se lepo i provede.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh