I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Promocija privredne manifestacije „ZrBizNet“ u centru grada

U periodu od 30. avgusta do 1. septembra u neposrednoj blizini Vodotornja, biće pozicioniran štand predstojeće privredne manifestacije „ZrBizNet“. Ovo je jedinstvena prilika da se građani i posetioci u našem gradu, upoznaju sa detaljnim programom ove međunarodne privredne manifestacije.

Podsećamo, ovogodišnji program je koncipiran tako da bude korisan i zanimljiv, kako za privrednike, tako i za sve građane, od onih najmlađih do najstarijih. Više o manifestaciji saznajte OVDE.

– Tokom večernje šetnje centrom grada, pre odlaska na odabrani koncert na „Danima piva“, pogledajte šta smo pripremili za drugi ZrBizNet koji će trajati od 20. do 22. septembra. Pored B2B sastanaka, besplatnih obuka, prezentacija i radionica za privrednike, organizovaćemo i zabavni program za građane. Na prvom popodnevnom marketu, svoje radove će predstaviti zanatlije iz Vojvodine, degustiraće se, uz muziku, autentična jela iz različitih regiona Srbije, biće priređen program za decu, sajam zapošljavanja i još mnogo toga, naveli su organizatori.

Ukoliko vaša deca vole crtanje po licu, na štandu možete da dobijete i besplatnu, ručno crtanu, dekoraciju i tako spremni nastavite svoje planirane aktivnosti.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kako su vlasnici zrenjaninskih firmi pozvali građane, privrednike i preduzeetnike na drugi ZrBizNet, pogledajte OVDE

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh