I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

U ovoj ˝pizzi˝ od nedavno možete da uživate i za vreme ručka

Popularna pekara čija je pica iz peći ˝na drva˝ osvojila simpatije mnogih naših sugrađana, pekara Jabuka je zbog velikog broja porudžbina produžila svoje radno vreme.

Kako iz pekare navode, iz dana u dan broj porudžbina sve više i više raste, te je logičan splet okolnosti bio da se proširi radno vreme i Zrenjanincima pruži kvalitetna usluga već od 12 časova.

Kako nismo stigli da odgovorimo na sve vaše pozive i porudžbine, odlučili smo da produžimo radno vreme i umesto u 16h, sa dostavom pica startujemo već u 12h. Hvala vam na ukazanom poverenju, poručili su iz pekare Jabuka.

Ukusna pica stiže na kućnu adresu za ˝tili čas˝

Iz ˝Jabuke˝ dodaju da iz dana u dan unapređuju svoju uslugu i da se trude da picu i roštilj dostave u kratkom vremenskom periodu.

Svakog dana se trudimo da naše sugrađane iznenadimo kvalitetom usluge, i iz dana u dan težimo da naša usluga bude još kvalitetnija, dodali su.

Brojevi telefona za dostavu pice su 065 92 93 990 ili 023 633 949 Pekara Jabuka nalazi se u Zrenjaninu nalazi na adresama Mađarske Komune 6 (Mužlja) i u ulici 9. Maja (Nova Kolonija):

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Lajkujte njihovu facebook stranicu

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh