I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

La Mattina: Doručkuj kao car za samo 290 dinara

Doručak je najvažniji obrok dana, a mi želimo da Vam pomognemo da nađete pravo mesto u Zrenjaninu, gde ćete se dobro najesti i još bolje započeti dan. 

Najbolji doručak u Zrenjaninu zvuči gotovo poetično. Ipak, nije ga nemoguće pronaći, jer se restorani, kafei i picerije međusobno takmiče da svojim gostima ponude odlično spremljenu hranu, kvalitetnu uslugu i pozitivan ambijent.

JEDITE KOLIKO ŽELITE ZA 290 DINARA

Korak napred u ovom smislu je napravila picerija La Mattina, čije ime u doslovnom prevodu sa italijanskog jezika znači „Jutro“. Oni su počeli da služe doručak u formi švedskog stola, koji sadrži proju, jaja, kobasice, sir, mleko i još mnogo toga…

Izuzetno bogat doručak služe svakog radnog dana u periodu od 8 – 12 časova. Za samo 290 dinara možete pojesti koliko želite!

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

DORUČKUJ KAO KRALJ

Svakako, ne smemo zaboraviti da je doručak najvažniji obrok. Nutrocionisti upozoravaju da doručak ne smemo preskočiti, jer treba da nam da dovoljno energije za dobar početak dana.

Doručak je pokretač našeg metabolizma, pozitivno deluje na zdravlje, koncentraciju i pamćenje. Tome u prilog govori i čuvena poslovica: Doručkuj kao kralj, ručaj kao princ, a večeraj kao prosjak.

LA MATTINA

Adresa: Saveznička 6

Tel: 023 606 727

Dostava: 8 – 23 h

Facebook stranica

Instagram

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh