I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Velika besplatna degustacija domaćih proizvoda (FOTO)

Prodavnicu sjajnih čokolada i drugih ukuznih zanimacija koje pristaju savršenoj domaćoj kafi iz pržionice Minas plus 023 o kojoj smo pisali ste već dobro upoznali. Sveža pržena kafa punog ukusa uveliko je privukla veliki broj sugrađana koji žele od domaće kafe više.

Sa željom da svojim mušterijama ponude još proizvoda koji ne mogu nigde da se kupe u Zrenjaninu, ovih dana promovišu proširenje svog prvobitnog koncepta, a na fotografijama se nalazi samo deo asortimana koji vas tamo očekuje.

kozari-3

Sa plantaze na stalaze, kao sto jedan nas prijatelj iz Vrtlara kaže.

  • Prvobitno smo počeli kao pržionica kafe, kao jedina u Zrenjaninu koja sirovu kafu prži, melje i pakuje na licu mesta. Ubrzo su tu svoje mesto nasle i čokolade kao i domaća vina, u šta su mogli da se uvere mnogobrojni kupci, ističu vlasnici.

vrtlari

Ovom prilikom želimo da sugrađanima predstavimo naš novi prodajni asortiman kao jedinstvenu ponudu u Zrenjaninu, jer smatramo da Zrenjaninci zaslužuju ovakvu ponudu u svom gradu, jer su ljubitelji ovih prozivoda do sada mogli da dođu do istij samo u Beogradu i Novom Sadu.

kozari-2

Svaki proizvod je ručno izradjen u malim radionicama. U proizvodima nema glutena, aditiva niti konzervansa.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
  • Sa ponosom ističemo da većina prozvoda ima bar jednu medalju sa Medjunarodnog poljoprivrednog sajma koji se održava u vojvodjanskoj prstonici, dodaju iz ove radnje.

medenjaci

NIŽA CENA

Saznajemo da ove proizvode karakteriše mnogo niža cena, jer poseduju kvalitet, a cenu na pumpaju velikim investicijama u marketing, te za manje novca dobijate više i kvalitetnije.

reel-1

100% Proizvodi iz Vojvodine

kozari-1

  • Moramo priznati da nije bilo lako doći do svakog proizvođača ponaosob, jer su prezauzeti, a neretko rade i dva posla, jer je proizvodnja njihova velika ljubav. Zanimljivo je i to da su svi proizvodi iz Vojvodine, tako da se možemo slobodno nazvati jednim Vojvodjanskim špajzom. Kada kazemo iz Vojvodine, onda to znači da su 100% kod nas proizvedeni jer kafu ne možemo ovde gajiti.

VELIKA DEGUSTACIJA

ratluk

Ovom prilikom vas pozivamo na specijalnu promociju i degustaciju naših proizvoda. Prva velika degustacija zakazana je za petak, 11. novembar u našoj prodavnici od 10h do 13h.

Bićete u prilci da probate sir sa obronaka Fruske gore, med koji se služi u Hajat-u, džemove, ajvare i paradajz sokove bez dodatih boja i konzervansa, medenjake iz pčelarskog gazdinstva, ratluk od inženjera i doktorice, vina naših komsija i naravno našu već poznatu domaću prženu kafu kafu.

NISKE CENE

vrtlari-1

Vlasnici napominju da se potencijalni kupci ne plaše cena proizvoda jer se one kreću u rasponu od 85 dinara do najviše 750 dinara za neke sorte barikiranih vina.

Uskoro očekujemo i prave domaće kolače, kao što su: štrudle, orasnice, vanilice, šapice, breskvice…..

POZIV PROIZVOĐAČIMA

promo

  • Ovom priliom zelim da pozovemo sve male proizvodjace da nam se jave, pod uslovom da su registrovani i da poseduju neophodne izvestaje o ispravnosti kvaliteta.

Pržionica kafe Minas 023 se nalazi u ulici Laze Kostića 27.

Kontakt telefon za informacije 0606060682

Možete ih pratiti i putem fejsbuk stranice

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh