I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Domaće leptir mašne u domaćoj trgovini

Nakon velikog uspeha u internet prodaji, ali i nakon što su se leptir mašnama koje nose etiketu „made in Zrenjanin“ oduševili i modni kreator Ašok Murti i domaća pop zvezda Vlado Georgiev, ovaj modni brend u usponu svoje prve korake u offile prodaji započinje u prodavnici dečije garderobe „Peka boo“ koja se nalazi u Gomex Totalu.

taya decije leptir masne

  • Drago nam je da smo uspostavile saradnju i svoju, kako mi to zovemo offline prodaju otpočeli baš u našem gradu, koji nam je pružio podršku pre nešto više od godinu dana kada smo počele naš mali biznis, istakle su devojke koje reprezentuju Taya leptir mašne.

Najveću inspiraciju u poslu im daju njihovi kupci.

taya gomex

– U svakom poslu je važno da neko prepozna to čime se bavite, poželi da testira, bude zadovoljan i ponovo se vrati, a samo oni koje se ponovo vrate znači da su pravi, zadovoljni korisnici. Oni nam ujedno bude i najveću inspiraciju, bilo da su to ti zadovoljni kupci koji će nas pohvaliti i reći da samo tako nastavimo ili oni koji će imati neki negativan komentar i probuditi u nama inat da dokažemo da uvek možemo još bolje. Važna je interakcija. Kupci nam redovno šalju kreativne fotografije kojima iskazuju svoje zadovoljstvo. Izuzetan je osećaj prepoznati svoj proizvod na nasmejanom licu i to nas svakako motiviše da podižemo svoje granice, dodale su sagovornice.

Taya BT Vlado Georgijev

asok murti

Cene dečijih leptir mašni se kreću oko 400 dinara, dok za odrasle od 690 do 1300 dinara.

Posetite Taya Bowties.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh