I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Aviv park Zrenjanin
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Evo sjajnog predloga gde za doček Pravoslavne Nove godine

Pod nazivom „Srpsko veče“ restoran Golf, sa druge strane Tise (kod Žablja) poziva vas i na doček Pravoslavne Nove godine.

Restoran Golf – sa druge strane Tiskog mosta

– Veliki broj Zrenjaninaca ukazao nam je poverenje na dočeku Nove 2017. godine. Dobili smo puno pohvala na temu švedskog stola, te smo se odvažili da napravimo ponovo jednu sjajnu gastronomsku zabavu, ali sa tradicionalnim Srpskim specijalitetima, istakli su u ovom restoranu.

Uz riznicu ukusa i mirisa bogate trpeze gosti će te večeri uživati u „srpskim đakonijma“ kao što su kajmak, gibanica, pršuta, ćevapi, pljeskavice, kobasice, ražnjići, vešalice…

Izgled švedskog stola za doček 2017.

Važnu ulogu svakako ima ukus i kvalitet poslužene hrane, ali za Srbe je možda još važnije ili bar jednako važno sve ono što se dešava oko trpeze – sam ugođaj, ljudi sa kojima smo okruženi, razgovori koji se vode, da se ne žuri, da se uživa…

– Pored bogate trpeze pripemili smo i muzički program koji će osigurati da u veselju dočekate Pravoslavnu Novu 2017. godinu.

SRPSKO VEČE PROGRAM :

Start večeri u 21h
Otvaranje svečane večere u 22h
Cena po osobi: 20e

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

NEOGRANIČENO PIĆE I HRANA

Delić atmosfere za doček 2017.

U cenu je uračunata stolica za svečanim stolom. Neograničeno konzumiranje hrane na bazi švedskog stola (srpski specijaliteti) i neograničena konzumacija domaćih pića.

– Još jednom pozivamo sve Zrenjanince, Vaše je samo da povedete najmilije, ostalo prepustite nama, za kraj su nam poručili iskusni kuvari ovog restorana kroz osmeh.

Rezervišite svoje mesto na vreme.
Rezervacije na broj 063/556 083

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh