I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Agencija Farkas

Doček Nove 2016. u Budimpešti, Beču već od 2799 dinara

Svako od nas se često zamisli i poželi da Novu godinu dočeka na nešto drugačiji način. Prva asocijacija su uvek veliki lepi gradovi Evrope, vatromet i trgovi prepuni veselih ljudi i nasmejanih lica. Ipak sledeća emocija je, da li možemo to sebi i da priuštimo?

Agencija Farkaš uspešno organizuje ovakve vrste putovanja, a zbog sopstvenog komfornog prevoza u mogućnosti je da Zrenjanincima ponudi  doček u Budimpešti za 2799 dinara, dok je doček u Beču u ovoj agenciji neverovatnih 4999 dinara. 

Zbog popularnih cena, ne zabravite na napomenu da su mesta ograničena !

DOČEK NOVE GODINE U BEČU – SUPER CENA

docek nove

Cena bez noćenja za samo 4 999 RSD !

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanjaraznih kultura i uticaja.

Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota.

Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom.

Beč nosi i epitet muzičke prestonice sveta u kojoj su živeli i stvarali kompozitori – Mocart i Betoven, kao i epitet jednog od najznačajnijih kulturnih centara starog kontinenta. Katedrala Sv. Stefana u kojoj se i venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj grad može da ponudi.

Demel, nekadašnja poslastičarnica carske porodice, važi za jednu od najpoznatijih i najboljih poslastičarnica na svetu. Sacher torta je neizbežna stavka pri izboru brojnih poslastica..

DOČEK BUDMPEŠTA – SUPER CENA

budimpesta docek nove godine

Cena bez noćenja za samo 2 799RSD !

Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sent Andreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno vas neće ostaviti ravnodušnim. Ako se tome doda bogatstvo kulturnih događaja i sadržajnost programa garancija su sigurno dobrog provoda. .

POŽURITE – LIMITIRAN BROJ PUTNIKA

Prijave u agenciji Farkaš primaju se do 15. decemra, a polazak je 31.12. u ranim jutarnjim časovima.

Za sve informacije pozvati na broj 533-383

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh