I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Diskont kućne hemije Helena nudi sve za čist i blistav dom (VIDEO)

Novi diskont na staroj adresi. U ulici Ive Lole Ribara broj 28 nedavno je otvoren diskont kućne hemije Helena. Na jednom mestu moguće je pronaći sve što je potrebno za čist i blistav dom. Antibakterijski sapuni, wc sanitari, sredstva za pranje podova, stakla i čišćenje kamenca, odmašćivači, omekšivači, pasta za ruke, šamponi, kao i sredstva za dezinfekciju u ovoj radnji prodaju se po proizvođačkim cenama i štede kućni budžet. Kvalitetom ovi proizvodi ne zaostaju za svetskim brendovima. To je dovoljno razloga da svratite u diskont kućne hemije Helena i uverite se zbog čega Glow & Grazie paleta proizvoda treba da se “useli” u vaš dom.

 

Diskont kućne hemije Helena izrastao je iz firme “Helena Graf” doo, koja je osnovana 1992. godine, a koja zapošljava 20-ak radnika. Kompanija se bavi proizvodnjom deterdženata, sapuna i dezinfekcionih sredstava kao što su sredstva za dezinfekciju ruku i tela, dezinfekciju predmeta i površina i dezinfekciju vode u bazenima i banjama. Pored svog osnovnog programa, firma “Helena Graf“ u ponudi ima i širok asortiman proizvoda renomiranih proizvođača i pribora koji je neophodan za održavanje lične i opšte higijene, kao i pelene za decu i odrasle.

U diskontu kućne hemije Helena mogu da se kupe još i hemija za bazene, bazeni i prateća oprema

“Proizvodimo i hemiju za bazane. Posebno bih istakao natrijum hipohlorit i algicid – dva dezinfekciona sredstva koja su najčešće u upotrebi. Namena hlora je da dezinfikuje vodu odnosno uništi bakerije i mikroorganizme koji se nalaze u vodi kao i da je izbistri, tako da voda postaje zdravstveno ispravna za upotrebu”, kaže Radovan Antin, vlasnik firme „Helena Graf”.

Zašto izabrati Glow & Grazie sredstva za higijenu?

Glow & Grazie je linija kvalitetnih proizvoda sa pristupačnom cenom.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

“Izbalansirali smo na najbolji mogući način odnos cene i kvaliteta. U proizvodnju sredstava za održavanje higijene smo ušli kada smo prepoznali da je tržištu, koje smo do tada snabdevali brendiranim proizvodima, potrebno ponuditi dobar kvalitet po nižoj ceni. Na osnovu analiza brediranih proizvoda, a koje smo radili u akreditovanim laboratorijama, pravili smo naše proizvode. Razlika u kvalitetu brendiranih i naših proizvoda ne postoji. Postoji samo razlika u ceni. Naši proizvodi su pristupačniji i jeftiniji zato što nas ne opterećuje ogroman budžet za marketing koji plaćaju poznate svetske kompanije, kao ni ogroman broj zaposlenih koji se nalaze u tim kompanijama. Proizvodi su prisutni na tržištu nekoliko godina unazad. Nalaze svoje mesto među kupcima, kojih je sve više i više. Učestvujemo u javnim nabavkama i snabdevamo bolnice, domove zdravlja, škole, gerontološke centre i predškolske ustanove. Do nas dolaze izuzetno pozitivne reakcije potrošača na Glow & Grazie liniju proizvoda”, objašnjava Antin.

Diskont kućne hemije Helena nalazi se u ulici Ive Lole Ribara 28

Glow & Grazie proizvode od nedavno je moguće pronaći u novootvorenom diskontu kućne hemije Helena.

“Pre nekoliko dana smo otvorili maloprodajni objekat na adresi Ive Lole Ribara 28 gde potrošači mogu da kupe naše proizvode po proizvođačkim cenama. Planiramo da radimo i sindikalnu prodaju. Već imamo potpisane ugovore sa Drexlmajerom, Petrohemijom, Panonskim termoelektrama. Pozivamo i druge sindikalce da nam se jave kako bismo napravili ugovore sa njima i omogućili kupovinu naših proizvoda na 5 rata po proizvođačkim cenama. U ponudi imamo i pakete koji imaju dodatni popust u odnosu na diskontne cene u maloprodaji. U narednom periodu za potrošače pripremamo razne akcije. Recimo pojedini proizvodi će uz određeni iznos na računu moći da se kupe za dinar”, najavljuje naš sagovornik.

“Osim proizvoda koje sami proizvodimo, u diskontu kućne hemije Helena moguće je pronaći i proizvode drugih poznatih brendova koji su dostupni po diskontnim cenama. Međutim, ističemo da je dovoljno da domaćice jednom probaju da koriste naš proizvod i da će se u narednoj kupovini odlučiti opet za isti jer će time uštedeti svoj budžet. Naš slogan je ušteda budžeta. Kod nas potrošači mogu za manje para da kupe više. U diskontu kućne hemije Helena potrošači u svakom trenutku mogu da dobiju savete o tome šta je najbolje za čišćenje i održavanje higijene kuće, bazena, tela…”, kaže Antin.

Diskont kućne hemije Helena nalazi se na adresi Ive Lole Ribara 28.

Radno vreme diskonta je od 9-17 sati.

Telefon: 023 515903

Više informacija o proizvodima i akcijama moguće je pronaći na sajtu www.helenagraf.rs i fejsbuk stranici Helena graf doo.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh