I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Zrenjanin dobija novi DIS bez mane – svakog 50. kupca čeka GRATIS KUPOVINA

Potpuno renoviran i modernizovan market najvećeg domaćeg trgovinskog lanca DIS, ponovo će 11. oktobra otvoriti svoja vrata kupcima u našem gradu.

U novom ambijentu, sa još većim izborom kvalitetnih artikala i uslugom koja će postati efikasnija, renovirani DIS market će svim Zrenjanincima pružiti mogućnost još bolje kupovine.

SVAKI 50. KUPAC DOBIJA GRATIS KUPOVINU

Za sam dan otvaranja objekta, DIS je pripremio i niz zanimljivih akcija i dešavanja, pa će tako 11. oktobra svaki 50. kupac dobiti gratis kupovinu bez obzira na iznos računa, dok će pored ove, već tradicionalne akcije, od 12 časova biti organizovano i celodnevno roštiljanje na kojem će posetioci dobijati pljeskavice gratis.

Posetioci zrenjaninskog DIS marketa, koji se nalazi u okviru Aviv parka (Bagljaš zapad 5 / Radno vreme 08-22h), biće u prilici da se prvog radnog dana nakon renoviranja, u pravoj komšijskoj atmosferi, upoznaju sa još bogatijom ponudom i proširenim izborom velikog broja kvalitetnih proizvoda koji će, kao i uvek kada je DIS u pitanju, biti dostupni po pristupačnim cenama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh