I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Dezinfekcija klime ozonom u „Auto servisu Jovin“

Vožnja automobilom mora da bude prijatna kako bi se izbegla i najmanja mogućnost da dođe do nezgode. Tokom letnjih meseci podrazumeva se upotreba klime u autu. Da bi klima pravilno radila i da ne bi bila izvor zdravstvenih problema neophodna je dezinfekcija uređaja. Pravo mesto za to je Auto servis Jovin koji se nalazi na Lazarevačkom drumu. 

Tokom letnjih meseci, kada su spoljašnje temperature preko 30 stepeni, u parkiranom automobilu koji stoji na suncu temperatura može da dostigne i 60 stepeni. Vožnja u takvim uslovima zasigurno nije prijatna. Zbog toga je neophodna upotreba klime, kako bi se automobil rashladio. Nepravilno održavanje klima uređaja u automobilu može da bude izvor problema. Naime, klima je idealno mesto za razvoj mikroorganizama koji mogu da izazovu zdravstvene probleme. Među njima su kašalj, nadraženost ili infekcija disajnih puteva, umor, glavobolja… Zato iz Auto servisa Jovin podsećaju vozače na važnost dezinfekcije klima uređaja.

“Dezinfekcija i servis klime su dostupni u Auto servisu Jovin, gde se dezifenkcija radi ozonom. Zbog čega? Jer je to jedini način stopostotne dezinfekcije sistema. Ovo je važno posebno u letnjim mesecima kako bi vožnja, pogotovo na duže relacije, bila prijatna i kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti i nezgode na putu. Istovremeno, klima ne sme da bude izvor narušavanja zdravlja vozača i putnika u automobilu. Zato je veoma važno da se pravovremeno servisira i dezinfikuje, što svakako možete da uradite kod nas”, kažu u Auto servisu Jovin koji je uz vozače već 20 godina.

Brojevi telefona za informacije i zakazivanje pregleda, dezinfekciju klime i popravku automobila

Auto servis Jovin nalazi se na Lazarevačkom drumu. Više informacija o uslugama koje pruža ovaj auto servis moguće je dobiti na brojeve telefona 023/523-730 ili 063/7721-775.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Radno vreme srevisa je od 9 do 18 časovan radnim danima, dok je vikend neradan. Zakazivanje je obavezno zbog velikog broja korisnika usluga ovog servisa.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh