I love Zrenjanin

 • Centar Lux
 • 3D gradjevinska kuca
 • Ultra Caffe
Knjigovodstvo K9

Devet principa nove agencije za vođenje knjiga u gradu – „Knjigovodstvo K9“

Novu agenciju za profesionalno vođenje knjiga „Knjigovodstvo K 9“ u Zrenjaninu, pokrenule su žene – uspešne, uporne, temeljne i iskusne u svom poslu.

knjigovodstvo-k9-zrenjanin1

Od kada su počele da osmišljavaju ideju o jednoj novoj i drugačijoj agenciji na tržištu, kažu, „sve je bilo u znaku 9“, pa tako i osnovni principi od kojih neće odustajati:

 1. Mali broj klijenata
 2. Veća posvećenost svakom klijentu
 3. Rešavanje klijentovih zahteva u dogovorenim rokovima
 4. Precizno i redovno vođenje knjigovodstvenih knjiga
 5. Korektnost u saradnji sa klijentima
 6. Predanost poslu
 7. Striktno postovanje zakonskih rokova
 8. Savetovanje klijenata da najbolje iskoriste važeže propise za unapređenje njihovog poslovanja
 9. Ljubaznost, osmeh i vedrina očekuju klijente pri ulasku u nase prostorije.

Interesantno je da su prvi klijenti Knjigovodstva K9 upravo one firme i kompanije u kojima su ove iskusne žene dugo godina radile.

– Mnogi sa kojima smo ranije individualno sarađivale, obradovali su se kada su čuli da ćemo na neki način ponovo biti „dostupne“ za saradnju, a to raduje i nas jer je njihovo interesovanje potvrda da je naš rad u robnom i materijalnom knjigovodstvu, kao i u računovodstvu, ostao zapažen. Uvek smo za fer odnos, i naši klijenti to mogu i da očekuju, priča Stojanka Beba Vojinov, jedna od žena koje su pokrenule ovu priču.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ono čemu će se posebno posvetiti jeste savetovanje onih koji žele da otvore svoje firme – koja forma preduzeća je najbolja za određenu delatnost, koja je dokumentacija neophodna, početak poslovanja na nepoznatom tržištu, odnos prema ciljnim grupama – potrošačima ili korisnicima proizvoda.

– Cenovnik prilagođavamo obimu poslovanja naših klijenata, njihovim željama i zahtevima, tako da će i tu biti prijatno iznenađeni, kaže naša sagovornica.

knjigovodstvo-k9-zrenjanin

Prostorije agencije za vođenje knjiga „Knjigovodsvo K9“ nalaze se na adresi Ive Lole Ribara 7A, a u periodu od 8,30 do 15 sati svi zainteresovani mogu doći i upoznati se sa radom nove agencije u gradu.

Sastanak se pre toga može i zakazati pozivanjem brojeva

023/582-870 i 063/526-727

logo2

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
 • Divider

 • Divider
Na vrh