I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Devet načina slaganja keramičkih pločica

Potreba i interesovanje za keramičkim pločicama nikad se ne smanjuju s obzirom da je to materijal koji ima dug vek i lako se održava. Poslednjih godina na tržištu se može naći izuzetno velik izbor zanimljivo dizajniranih keramičkih pločica za pojedine delove eksterijera ili enterijera, najčešće kuhinje i kupatila.

U zrenjaninskom „Ogrevu“ pronašli smo veliku paletu moderno dizajniranih, glaziranih, neglaziranih, podnih i zidnih pločica koje se kombinuju sa onima u jednoj boji. Već tu postoji sloboda izbora u kojoj kupac sam odrđuje izgled buduće površine koju će popločati glaziranim pločicama.

U salonu „Ogreva“ ponuđeni su predlozi kompletnih ambijenata koji mogu mnogo da olakšaju izbor budući da su ih uklapali profesionalni enterijeristi.

RAMONA_NERO-1keramicke-plocice-pino-004

RAMONA_ROSSO-2

keramicke-plocice-hera-002-86a72bbae3keramicke-plocice-glamur-003-03eb3a4270

Nakon opredeljenja za kombinaciju dezena i boja koje će dominirati u ambijentu, kreativni momenat može biti i način ređanja, onosno lepljenja pločica na podlogu. Različite dimenzije pločica takođe mogu biti presudne stvaranje unikatnog amijenta.Vešti majstori izvešće i najkomplikovanije zamisli ako odaberete odgovarajuće pločice i držite se željene šeme rada. Predlažemo vam zanimljive načine uklapanja pločica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

plo;ice

plocice

 slaganje plocica

Moderan trend u kombinovanju pločica nalaže kombinaciju mat glaziranih i glatkih glaziranih pločica čime se postiže efekat nove dimenzije u prostoru.

„Ogrev“ nudi najbogatiji izbor pločica renomiranih proizvođača koji svoj kvalitet potvrđuju dugogodišnjim postojanjem na tržištu.

Lazarevački drum bb, Zrenjanin
Kontakt : 023/563-120

Web. : www.ogrevzr.com    E-mail: ogrev@ogrevzr.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh