I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Kako smo u Zrenjaninu demit fasadom brzo i jeftino rešili problem

Da biste objekat u kome živite ili radite smatrali kvalitetnim, stabilnim i funkcionalnim, potrebno je da se u njemu osećate udobno tokom svih godišnjih doba. Naročito leti i zimi, onda kada imamo potrebu da se štitimo od uticaja niskih ili pak visokih temperatura. Stvar je ukusa ukoliko vam se ne dopada kako objekat izgleda. Međutim, ukoliko ste vlasnik objekta koji je loše sazidan ili je izgrađen od nekvalitetnog građevinskog materijala, ta činjenica bi mogla da postane vaša noćna mora.

Najćešći problem jeste loša termoizolacija. Objekat kojeg je u najhladnijim danima teško zagrejati, čiji su zidovi zimi hladni, leti pretopli. Preko spoljnih zidova gubi se i do 30% toplotne energije. Osim toplote i hladnoće, kroz takve zidove prodire i svaki spoljni zvuk jer ne postoji ništa što bi predstavljalo zvučnu barijeru/izolaciju. Plaćanje računa za grejanje ili struju zbog upornog rada klime nije najsrećnije rešenje. Umesto toga, iskoristite aktuelni letnji period i potražite povoljno i trajno rešenje koje će vam obezbediti kvalitetnu, mirnu svakodnevnicu i svaku narednu zimu bez gubitaka.

DEMIT FASADA – PRISTUPAČNO I DUGOTRAJNO REŠENJE

U skladu sa stanjem objekta, oko našeg iskusnog majstora procenilo je da bi demit fasada mogla da potraje bar 30 godina. Gledajući još jednom na visinu ulaganja i dugotrajnost rešenja, jasno je da odluka bila pametna.

Stručnim, rekli bismo čak i hirurški preciznom tehnikom, tim majstora brzo je završio posao. Zima neće još skoro ali ćemo je ovaj put dočekati spremniji nego ikad 😉

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

PRVI KORAK – NABAVKA MATERIJALA ZA TERMOIZOLACIJU

Po preporuci ikusnih majstora jedno od sjajnih – pre svega kvalitetnih i finansijski gledano povoljnih rešenja za termoizloaciju na već sagrađenom objektu predstavlja stiropor. Oblaganje fasade pločama kvalitetnog stiropora može vrlo efikasno da reši gore navedene probleme. Odluka je pala na demit fasadu u čijoj su osnovi upravo stiroporske ploče.

Preporuka nas je vodila do proizvođača stiroporskih ploča „Maxima“ čiji se proizvodi mogu pronaći i u Zrenjaninu u radnji građevinskog materijala HOUSE. Ovde, u Banatskoj ulici 144, ponudili su nam kompletan asortiman za termoizolaciju. Od stiropora različite debljine i u raznim dimenzijama, tipli, lepka i mrežica, do podloge za završni sloj i na kraju sjajnih Maxima boja za fasadu (od prodavaca u radnji HOUSE obavezno potražite Maximix paletu boja koja nas je oduševila).

– „Maxima“ stiropor se izrađuje najmodernijom tehnologijom što doprinosi njegovoj funkcionalnosti. Pored toga što stiroporom kao odličnim izolacionim materijalom možete sprečiti gubitak toplotne energije i tako svake zime ostvariti ogromnu uštedu, ovaj proizvod izuzetne moći čuvaće vaš objekat i tokom leta od prekomerne toplote. Kao materijal je otporan na gljivice i bakterije i nije podložan truljenju. Svi naši dosadašnji kupci bili su izuzetno zadovoljni i zahvalni za preporuku, rekli su nam u ovoj radnji građevinskog materijala.

Činjenica da je reč o proizvodu visokog kvaliteta je bila i te kako važan momenat za kupovinu, ali cena je „završila posao“. Zvučaće kao kliše, ali po izlasku iz radnje HOUSE osećali smo se kao kupci istinski zadovoljni odnosom cene i kvaliteta.

Kvalitetan i izuzetno povoljan stiropor „Maxima“ pronađite i vi u radnji HOUSE

Radnja je radnim danima otvorena od 7 do 19, vikendom od 7 do 14h

Banatska 144, Zrenjanin
023/528-233

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh